06 Mayıs 2024

Hemşerimiz Zafer Şimşek’e Önemli Görev

  • PDF

 

canikbasket 29-5-2013Muhsin YILMAZ

Komşu ilimiz Samsun’da kurulu Canik Belediye Kadın Basketbol Kulübü, Türkiye Kadınlar 1. Liginde mücadele ediyor. 2012/2013 sezonunda 1. Lige yükselen kulüp, aynı yıl Türkiye Kupasında ilk 8 ‘e girerek Çeyrek Final oynadı, ligi 11. Sırada bitiren kulübün 2013/2014 sezonu genel kurulu geçen haftalarda yapıldı ve yönetim kuruluna, kulübün ana branşı olan basketbol şubesi sorumlusu olarak hemşerimiz Zafer Şimşek seçildi.
Kulüp basketbol şubesi sorumlusu olarak yönetim kurulu üyeliğine seçilen hemşerimiz yaptığı açıklamada 2012/2013 sezonunda Türkiye Kadınlar 1. Liginde mücadele ettiklerini belirterek, “Ligde 14 takım yer alıyor. Kendi salonumuzda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımları ağırlamanın şehre büyük bir heyecan getirdiğini, halkın televizyondan gördükleri milli oyuncuları hemen yanı başlarında izlemekten büyük keyif duyduğunu görmek bizi de mutlu ediyor. ilk yılımızda ligi 11. sırada bitirerek önümüzdeki yıl da mücadele etme hakkına sahip olduk “ dedi.
Şimşek, Fatsa’nın kapalı spor salonuna sahip olduğunu, basketbolun futboldan daha düşük bütçeli ve daha heyecanlı bir spor dalı olduğunu da ifade ederek, “Basketbol kadın, erkek, çocuk bütün kitleleri sahaya çekebililiyor ve iyi bir reklam. Sayın Belediye Başkanımız istediği takdirde kulüp kurulması ve işleyişi hususunda her türlü desteğe hazır olduğumu söylemek istiyorum” şeklinde konuştu.  zafer29-5-2013  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde