23 Temmuz 2024

BÜYÜK SANAYİ SİTESİNDE 3. ANA YOL ÇALIŞMASI DEVAM EDİYOR

  • PDF
Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Büyük Sanayi Sitesi’nin arka kısmında başlatılan yol açma çalışmaları devam ediyor. Büyük Sanayi Sitesi’nin arka kısmında yol çalışması bittikten sonra trafiğin rahatlayacağı ve araç otoparkı anlamında büyük bir rahatlama olacağı belirtildi.
Fen İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre Büyük Sanayi Sitesinde 400 metre yol çalışması yapılacağı ve bu çalışmanın 15 gün sonra tamamlanacağı ifade edildi.
“YENİ YAPILAN YOL BÜYÜK SANAYİNİN TRAFİĞİNİ RAHATLATACAK”
Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi yönetiminin talebi üzerine yol çalışmasını başlattıklarını ve kısa sürede bu yol çalışmasını tamamlayacaklarını belirterek, “Başlattığımız yol çalışması Büyük Sanayi Sitesi’nin 3 ana yolundan bir tanesi. Burada ekiplerimiz bir hafta süren dere ıslah çalışması yaptılar. Dere ıslah çalışmasından sonra arka yolun zayıf zemin kazısı çalışmalarına başladılar. Bu yol açıldıktan sonra Büyük Sanayi Sitesi’nin trafiğinde önemli bir rahatlama olacak yine otopark anlamında da rahatlama olacak. Büyük Sanayi Sitesi’nde görsel kirliliğin giderilmesinde bu yolun katkısı büyük olacak. İnşallah iki hafta içersinde bu yol çalışmasını bitireceğiz şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“BU YOLUN AÇILMASINA BİZİM ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI”
Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman’ da Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ve ekibine gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Fatsa Büyük Sanayi Sitesi ticari ekonomik anlamında Fatsa ilçemizin önemli yerlerinden biri. Bu yolun açılmasına bizim çok ihtiyacımız vardı. Bizim en büyük sorunumuz sanayi içerisinde trafiğin sıkışıklığıydı, çok şükür bu yolun açılmasıyla bu sorun ortadan kalkacak” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde