26 Ağustos 2024

ŞENOL ENİ'DEN FATSA ADINA MİSAFİRPERVERLİK ÖRNEĞİ

  • PDF
Bir dönem Kırşehir Belediye Başkan yardımcılığı ile Kırşehir Spor yöneticiliği yapan ve yaptığı hizmetlerle Kırşehir’de iz bırakan Fatsa’mızın yetiştirdiği isimlerden Şenol Eni’yi Kırşehir spor taraftarları Dolunay Mahallesindeki evinde ziyaret etti.
Taraftarları evinde ağırlayan Şenol Eni, uzun dönem birlikte yol yürüdüğü Kırşehirli dostlarını yeniden görmek ve ziyaretten ötürü sevinç yaşadığını dile getirdi. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu da sözlerine ekleyen Şenol Eni, sporun ve sporcunun her zaman, her yerde desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptı.
Şenol Eni konuyla ilgili Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadelere yer verdi; “Ahde Vefayı Bilmiyorsak Başımızı Yukarı Kaldırıp Yürümeyelim... Ordu Spor Ve Kırşehir Belediye Spor’un Bu Gün Oynanacak Karşılaşması İçin Memleketimize Gelen Kırşehirli Taraftarları Evimizde Konuk Ettik... Senelerce Kırşehirli Hemşerilerim Bana Yüreklerini Açıp Sofralarına Benim İçinde Yer Ayırdılar, Ahi Kültürü İle Yoğrulmuş Kırşehirli Hemşerilerim.’’ diye paylaştı.
Kırşehirspor taraftarları ise, ‘’ Taraftar grubumuza yapmış olduğu misafirlikten dolayı grubumuz olarak Şenol Başkanımıza teşekkür eder, minnetlerimizi sunarız. Kendisi Kırşehir’de görev yaptığı sürece  her zaman içimizde oldu ve güzel işlere imza attı. Desteklerini hiçbir zaman esirgemedi , bugün de misafirperverlik örneği göstererek sofrasını bizlere açtı. Kendisine tekrardan teşekkür ediyoruz’ dediler.
Ordu ilimize gelen Kırşehir Sporu evinde ziyaret ederek, İlimiz ve ilçemiz adına gösterdiği misafirperverlikten ötürü Şenol Eni’yi bizlerde tebrik ediyoruz ve Fatsa’da spor, sanat ve sosyal alanda aynı güzel kareleri görmeye devam etmeyi temenni ediyoruz. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde