23 Temmuz 2024

DOLUNAY KAVŞAĞINDA İNŞAAT SÜRECİ BAŞLADI

  • PDF
 AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır; “İlçemizde birçok ölümlü ve yaralanmalı trafik kazasının meydana geldiği ilçemizin kanayan yarası haline gelen Dolunay kavşağının yer değişikliği ile ilgili inşaat süreci başladı.” dedi.
Başkan Cenan Kır konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “   Karayolları Bölge Müdürlüğümüzün yetkilileri ile daha önce yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda Proje aşaması biten ve ihalesi onaylanan Dolunay Kavşağı başta olmak üzere Karadeniz Sahil yolu Dolunay Mahallesi Kutlukent mevkii (Özdemir market karşısı) ve Kumru-Korgan yolu ile Yunus Emre köprüsü çıkışı bağlantı noktasına (Yeşil Avm karşısı) yapılacak olan trafik ışıklarının ve geçitlerin yapımına 05.07.2018 Perşembe(bugün) itibariyle başlanmıştır.  
  Yüklenici firma Akten inşaat sahibi Sn. Bahtiyar Tenteoğlu ve firma yetkilileriyle inşaat alanında yapılan görüşmelerde Dolunay Kavşak düzenlemesinin 120 günde tamamlanacağı belirtilmiştir. Sürecin hazırlanışı ve takibi ile ilgili ilçemizden emek ve gayretlerini esirgemeyen Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Karayolları Genel Müdürümüze ve Bölge Müdürümüze teşekkür ediyorum. İlçemiz için hayırlı olsun” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde