23 Temmuz 2024

Yenilikçi Kadınlar Grubu bir araya geldi

  • PDF
Fatsa’da kadınlar farkındalık yaratabilmek için bir ilki gerçekleştirdi. İlk sosyal platform olan Yenilikçi Kadınlar Grubu’nu kurdu.
9 kadın kurucu bir araya gerekeler farkındalık yaratmak adına Fatsalı kadınlar için bir sosyal platform oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde düzenledikleri 5 çayı ile tüm kadınları sosyal medya üzerinden etkinliğe davet ederek fikir alışverişi yaptı. Kadınların gerek sosyal hayatta gerekse iş hayatlarında daha bilgili daha verimli olmaları ve daha üretken olabilmeleri adına oluşturdukları bu platform ile bir ilki gerçekleştiren Yenilikçi Kadınlar Grubu her ay katılmak isteyen tüm kadınlar ile faydalı etkinlikler düzenleyecek.
Düzenledikleri tanışma etkinliğinde konuşma yapan kadın kuruculardan Hilal SERİN “ Kadınların iş hayatında ve sosyal hayatta daha fazla yer almaları için önemli bir adım attığımızı düşünüyorum. Ve bu etkinliğin gönüllülük esasına dayanmasından dolayı çok mutluyum. Ben sözlerime Kadınlara değer vermek geleceğe yapılan en büyük yatırımdır diyerek başlamak istiyorum.  Biliyoruz ki kadınlar her alanda aktifleşirse kalkınacak ülkemiz. Bir kadın olarak ve kadının gücüne inanan bir kadın olarak ben bu gönüllü projemizde hepinizin aynı bilinç ile bize destek olmasını canı gönülden istiyorum. Etrafımıza bakalım. Her birimiz kendimiz için çocuklarımız için çalışıyoruz, gelişmek yeniliklere ayak uydurmak istiyoruz. Ama hepimizin çok iyi bildiği bir şey var ki oda paylaştıkça, öğren-diklerimizi öğrettikçe ve insanlara örnek olabildikçe yaşayacağız asıl huzuru. Eğer biz bildiğimiz, gördüğümüz şeyleri veya elimizin ulaşabildiği imkânları birbirimize sunamazsak maalesef ki sadece anlık mutluluklarla ilerlemiş oluruz. Biz 9 kadın bir araya geldik. Biz 9 farklı fikir neler yapabiliriz diye defalarca görüştük. Ve sizlerin de desteği ile yenilikçi kadınlar grubumuzu aktif, faydalı ve birçok kadına örnek olacak bir platform haline gelebileceğine inandık. Sizlerin düşünceleri, sizlerin destekleri bizler için çok değerli. O yüzden hepiniz iyi ki varsınız diyorum! Hatice Albuz Mutlu, Kübra Yahşi, Gökçe Gül Bölek, Betül Nur Özyurt, Şeymanur Karamustafa, Hülya Şirin Gözütok, Şeyma Eser, Ayşegül Aktaş ve ben… Biz her ay birbirimiz için faydalı etkinlikler ile sizlerin karşısına çıkmayı amaç edindik. Kadınlarımızın sadece aile hayatlarında değil sosyal, kültürel, ekonomik hayatta da aktif birer birey olabileceğini herkese gösterebilmek için bir aradayız. Gönüllü olarak yürüteceğimiz etkinliklerimizde başta tüm kadınlar olmak üzere herkesi Yenilikçi Kadınlar Grubuna destek olmaya davet ediyoruz. “ dedi.
Sizde bu etkinliklere destek vermek, yapılabilecekler için fikir alışverişinde bulunmak ve katılım sağlamak isterseniz İnstagram : yenilikcikadinlargrubu adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde