23 Temmuz 2024

ÖZEL SANAYİ SİTESİNDE YENİ BAŞKAN MUSTAFA UZUN

  • PDF
İki listenin yarıştığı Fatsa Özel Sanayi Sitesi olağan genel kurulunda Mustafa Uzun 11 oy farkla Başkanlığa seçildi. Özel Sanayi Sitesi Kooperatif binasında gerçekleşen genel kurul da mevcut başkan Yusuf Kaynar aday olmazken seçimde Mustafa Uzun ile Abdurrahman Ezgü’nün listeleri yarıştı. Divan Başkanlığını Feyzi Özgöller’in yaptığı genel kurulda gelir gider raporları ve faaliyet raporlarının okunmasının ve ibra edilmesinin ardından yapılan seçimde Mustafa Uzun 72 oyla Özel Sanayi Sitesinin yeni başkanı olurken Abdurrahman Ezgü 61 oyda kaldı.
 Seçimde iki oy da iptal oldu. Özel Sanayi Sitesinin genel kuruluna MHP İlçe Başkanı Murat Kaçak  Ticaret Borsası Başkanı Âli Feyzi Gıda Maddeleri ve Esnaf Odası Başkanı Fatih Arslan Kasaplar ve Celepler Derneği Başkanı Mehmet Şükrü Gülmez Fatsa Birlik Kooperatifi Başkanı Yusuf Küçüköksüz Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Muammer Küçüköksüz, Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey’de, Of-Road Kulübü Başkanı İrfan Sakız - İsa Yaşar misafir olarak katıldılar.
“SANAYİMİZİN EN GÜZEL KONUMA GELMESİ İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ”
Gerçekleşen seçimler sonrası bir teşekkür konuşması yapan Fatsa Özel Sanayi Sitesinin yeni Başkanı Mustafa Uzun en büyük hedeflerinin sanayilerinin en güzel konuma gelmesi için ellerinden gelen gayreti göstermek olduğunu belirterek bu anlamda seçim beyannamemizde ne taahhüt etmişsek görev süremiz boyunca hepsini yerine getirmeye çalışacağız en büyük hedeflerimizden biri de sanayimizin büyütülerek esnaflarımızın mağdu-riyetini gidermek olacak” dedi.
 Özel Sanayi Sitesi yeni yönetim kurulu Mustafa Uzun Başkanlığında Ercan Ser, Asım Coşkun, Ercan Ük, Mustafa Kancan
Denetim Kurulu ise Musa Uza, Yetkin Ağır ve Osman Bekar isimlerinden oluştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde