23 Temmuz 2024

“FATSALILARDAN DESTEK BEKLİYORUM”

  • PDF
24 Haziran seçimlerine kısa bir süre  kala seçim çalışmalarıda hız kazanmaya başladı.
Sabah akşam demeden seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaağaç; Ordu’nun tüm ilçelerini karış karış dolaşmaya devam ediyor. 
“HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAĞIZ”
Gittiği her bölgede vatandaşın sevgisiyle ve sıcak ilgisiyle karşılanan Günay Karaağaç; “İYİ Parti’nin Ordu’da alacağı oyun karşılığını sahada görüyoruz. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. 24 Haziran’da hep birlikte şahit olacağız ki İYİ Parti görülmemiş bir oyla iktidar olup; Sayın Meral AKŞENER Türkiye’nin Cumhurbaşkanı olacaktır” dedi.
“İKTİDAR ALTERNATİFİ İYİ PARTİ’DİR”
Ülkemiz her konuda zor günler geçirmekte ve bunun için iktidarda kan değişikliği şart diyerek sölerine devam eden Karaağaç; “Bizler, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in çizdiği yolda yürümeye kararlıyız. Ordu özelinde ne kadar güçlü olduğumuzu ve şu andaki iktidara alternatif olarak gösterildiğimizi rahatlıkla görmekteyiz. Hiç kimseyi ötekileştirmeden kardeşçe ve el ele yolumuza devam edeceğiz. Bunun için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Ordu'da gördüğümüz ilgi bizlerin ne kadar haklı bir davada olduğumuzun kanıtıdır"dedi.
“FATSALILARDAN DESTEK BEKLİYORUM”
Kadınlarımız için, gençlerimiz için, Ordu için, İYİ olmak için bu yola baş koyduk diyen Karaağaç; “Bir Fatsalı olarak Fatsalıları Mecliste temsil edecek tek kişinin şahsımın olduğunu düşünüyorum. Bu noktada tüm hemşerilerimden destek bekliyorum. Yıllarca Fatsa’nın siyaset sahnesinde temsil gücünün zayıf kaldığını tartıştık. Artık bu tartışmayı şahsımın milletvekili seçilmesiyle birlikte son bulacağını düşünüyorum. Milletvekili olduğum taktirde herkesin bana rahatlıkla ulaşabileceği, istediği her vakit arayabileceği, dertlerine derman bulabileceği biri olacağımın sözünü şimdiden vermek istiyorum” diye konuştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde