23 Temmuz 2024

TAŞCI; ““BU SEÇİM DE DE GÜZEL BİR NETİCE ALACAĞIZ”

  • PDF
AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Ergün Taşçı, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Cenan Kır yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret etti.
Seçim çalışmaları kapsamında çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Ergün Taşçı, ziyareti esnasında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “ Esnaf ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Türkiye için büyük önem taşıyan 24 Haziran seçimlerine çok kısa bir süre kaldı. 
Gezilerimiz esnasında vatandaştan aldığım enerjiye dayanarak şunu söyleyebilirim ki AK Parti bu seçimde de güzel bir netice alacak. Vatandaşımızın bize olan güvenci ve inancı tamdır. Ben de hemşerilerimin desteğiyle, Ordu’yu en güzel şekilde temsil edeceğim. 
İlimiz için yaptıklarımız kadar yapacaklarımız da var. Bundan sonraki süreçte çalışmalar, yatırımlar daha da hız kazanacaktır. Çünkü yeni sistem ile birlikte işimizi zorlaştıran her şey ortadan kalkıyor. Yatırımların önü açılıyor, hiçbir şekilde zaman kaybı yaşanmıyor. Bu bağlamda 24 Haziran seçimlerinde halkımızın desteğini bekliyoruz” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde