23 Temmuz 2024

ONUR ÇAM; “ GÜCÜMÜZÜ YİNE HALKTAN ALMAK İSTİYORUZ”

  • PDF
Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Adayı Av. Onur Çam adaylığına ilişkin yaptığı açıklama-da bilgi ve birikimlerine güvenerek aday olduğunu dile getirdi.
Kamuoyunda aday-lığına ilişkin bir çok olumlu tepki aldığını da dile getiren Onur Çam, göreve geldiği taktirde Ordu'yu en iyi şekilde temsil edeceğini belirtti. 
Ordu Milletvekili Adayı Av. Onur Çam gazetemize yaptığı özel açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “24 Haziran baskın seçimine tüm kadrolarımızla hazır olduğumuzu daha önce de ifade etmiştik. Millet ittifakı olarak adlandırılan ittifakın toplum nazarında da gayet iyi karşılık bulduğunu ortaya koyuyoruz. Millet ittifakını bir araya getiren partilerin ortak amacı parlamenter rejimin devam etme zorunluluğu, ülkemizin Cumhuriyet ilkeleriyle, cumhuriyet rejimine uygun yaşayabilmesini sağlama-ktır. Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce’dir. Amacımız Muharrem İnceyi başkan seçtirmek ve hızlı bir şekilde güçlendirilmiş parlamenter rejimi hayata geçirmeyi amaçlamaktayız. Ordu’da da milletvekili adaylarımız önemli isimlerden oluşmaktadır. Başka Genel Başkan Yardımcımız, mevcut milletvekilimiz Seyit Torun, ikinci sıra 25. Dönem milletvekilimiz Dr. Mutafa Adıgüzel,  3. Sırada partimiz şahsımı görevlendirdi. Bizler sıralamaya bakmaksızın partimizin iktidarı için, başkan adayımız Muharrem İnce için tüm gücümüzle çalışacağız. Bizler görev adamıyız. Partimizin birer neferiyiz. Fatsalı hemşerilerimizin de bizlere sahip çıkacağını temenni ediyoruz. 
Her zaman vatandaşımızın yanında olduk, halkın içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Yine gücümüzü halktan almak istiyoruz. 24 Haziran seçimlerinin öncelikle Fatsa’mıza, ilimize ve tüm ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde