23 Temmuz 2024

GELENEKSEL NOHUTLU PiLAV ŞENLiĞi

  • PDF
Fatsa Ziraat Odası 14 Mayıs Dünya Çiftçiler günü münasebetiyle Geleneksel Nohutlu Pilav Şenliği’nin ikincisini düzenledi.
Fatsa Ziraat Odası önünde gerçekleşen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. 4 bin adet nohutlu pilav dağıtılan etkinlikte çiftçilere çeşitli hediyeler de verildi.
14 Mayıs Çiftçiler Günü'nü birlikte çiftçilerimizle kutlamak istedik diyen Ftasa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar; “ Bu kapsamda 4 bin kişilik nohutlu pilav şenliğimizi gerçekleştirdik. 
Ramazan Bayramı öncesinde de güzel bir etkinlik yapmış olduk. Çiftçilerimize yılın bir gününde de olsa çok özel olduklarını hissettirmek için bu günü kutlamak istedik. Çiftçilerimizin de etkinlikten mutlu olduğunu hissediyoruz. Bölgemizde çiftçilik denildiği zaman akla öncelikli fındık geliyor. Tarımda son yıllarda fiyat anlamında bir memnuniyetsizlik var. Bunun çözümü için de ciddi mücadeleler veriyoruz. Fındık üreticilerimizin bahçelerine bakım yapma zamanı. Fiyat konusunda duyduğu endişeden dolayı da bahçelerine bakım yaparken ciddi tereddütler yaşıyor. İnşallah yeni sezonda fındık tarımına gönül verecek, emek edecek siyasilerimizi bu platformlarda görürsek fındık üreticilerimiz için de bir ışık olacaktır. Çiftçilerimizin çiftçiler günü nü bir kez daha kutluyoruz” dedi. 
Etkinliğe katılan çiftçiler ise böyle bir programa imza atan Ziraat Odası Başkanı Kibar’a ve yönetimine teşekkür etti; “ Bu gün Dünya çiftçiler günü olduğu için odamız böyle bir etkinlik düzenledi. Bizler de bizi hatırladıkları ve günümüzü kutladıkları için çok memnun olduk. Burada güzel bir beraberlik oluştu. Ziraat Odamız ve çalışanları gerçekten özverili bir şekilde bizlere yardımcı oluyor, yol gösteriyor. Biz de burayı evimiz gibi hissediyoruz” dediler. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde