06 Mayıs 2024

Gözlük Sektöründe Yeni Bir marka FATSA OPTİK Hizmetinizde

  • PDF

DSC 0758İşletmeciliğini Ahmet-Hülya Taş çiftinin yaptığı FATSA OPTİK gerçekleşen açılış ile resmen hizmete girdi. İlçemizin Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hacı Hulusibaba Caddesi Orta Büyük cami karşısında hizmete giren FATSA OPTİK isimli iş yerinin açılışını Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan gerçekleştirirken açılışa Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Yücetepe, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, Ticaret ve Odası Başkanı Tayfun Karataş, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Büyük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Serdar Salman, esnaflar ve çok sayıda ilçe halkı katıldı.
İş yerinin açılış kurdelesini kesen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, iş yeri sahipleri Ahmet-Hülya Taş çiftine hayırlı bol kazançlar dileyerek, “Allah mahcup etmesin” dedi.
İş yeri sahibi Ahmet Taş ise daha önceden gözlük sektörünün toptan bölümünde çalıştığını belirterek, “Ben 8 yıldır eşim Hülya hanım ise 6 yıldır bu sektörde çalışıyor. Bilgi ve birikimlerimizi kendimize iş yeri açarak sürdürmek istedik. İstanbul’dan geldik ve Fatsa’da hizmet vermeye başladık” dedi. Eşi Hülya taş ise 6 yıldır gözlük sektöründe çalıştığını ifade ederek, “Kendi iş yerimizde ticaret yaparak başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.optik29-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde