23 Temmuz 2024

“SİYASİ BİLGİ VE BİRİKİMLERİME GÜVENEREK ADAY ADAYI OLDUM”

  • PDF
AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Fatih Sözen Fatsa’daki basın mensuplarıyla bir araya geldi.
24 Haziran seçimlerinin hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Fatih Sözen, bilgi birikim ve tecrübesine dayanarak Milletvekili Aday Adayı olarak müracaatta bulunduğunu ifade etti. 
Fatih Sözen konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; ““Temayül öncesi 19 ilçeye geziler düzenleyerek vatandaşlarımızın desteklerini istedik ve ardından siz değerli basın mensuplarıyla bir araya gelmek istedim. Yaklaşan 24 Haziran seçimlerinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum. Başta Fatsa’mıza, Ordu’muza ve ülkemize hayırlar getirsin. Zor ve farklı bir sürece girdik. Bizim için önemli bir seçim. Temsil kabiliyeti olan insanların aday yapılmasını istediğimiz ve bu yönde de kendimizle alakalı da bu dönem bir fırsat bulmak adına aday adaylığı müracaatımı yaptım. Fatsa ilçemizden de çok sayıda başvuru var. Bütün aday adayı arkadaşlarımıza çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Medeni cesaretlerinden dolayı da kutluyorum. Siyaset bir seviye ve üslup işidir. Parti kurulduğundan bu güne siyasi bilgi ve birikimlerime güvenerek aday adayı oldum. Genel merkezimiz bize bu görevi verirse bu görevi yerine getirmekte zorlanmayacağımızı düşünüyorum. Bu bölgeden siyaset yapacak insanlara da şunu tavsiye ediyorum. Halkla diyaloglarının en üst seviyede olması gerekiyor. İnsanımız bunu talep ediyor”
Önemli olanın makam ve mevki olmadığına dikkat çeken Sözen, bölgenin sorunlarını yakından bildiğini ve bu kapsamda halka hizmet etmek için bu kutlu yola çıktığını söyleyerek; “ Hemşerilerim şunu bilsin ki bu görev bana verildiğinde en iyi şekilde yerine getireceğim” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde