23 Temmuz 2024

“BÖLGEMİZİ İYİ TANIYORUM”

  • PDF
Ak Parti Ordu Milletvekili aday adayı Hüseyin Anlayan Ordu ilini çok iyi tanıdığını belirterek, “Bölgemizi iyi tanıyoruz talepleri ve yapılması gerekenleri biliyoruz ve bunların çözüm yollarını da biliyoruz” dedi.
  Türkiye’nin 24 Haziran’da yeni bir seçime gideceğini belirten Ak Parti Ordu Milletvekili aday adayı Hüseyin Anlayan, “Öncelikle bu genel seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum inşallah Rabbim bizleri bu defa da mahcup etmeyerek Cum-hurbaşkanımızın yeniden Cumhurbaşkanı seçilerek yeni sistemde en iyi şekilde bu seçimde vatandaşlarımızın deste-ğiyle beraber çıkacağımızı umut ediyorum ve inanıyorum. Yerelde de Ordu ilimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bizlerde 15 yıllık belediye başkanlık sürecinde 17 yıldır Ak Parti ailesinde siyasi tecrübesi ile beraber üçüncü döneme tamamlamanın da vermiş olduğu onur ve gururla Ak Parti’den Ordu Milletvekili aday adaylığını müracaat etmiş bulunuyorum. Bu vesileyle de 15 yıllık belediye başkanlığı görevinden ayrılmış bulunuyorum inşallah bu sürecin başta şahsıma ve aileme tabii ki Fatsa’mıza ve Ordu’muza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
 
“BÖLGEMİZİ İYİ TANIYORUM”
Aldığı kararın kendisi için önemli bir karar olduğunu ifade eden Anlayan, “Ciddi istişareler neticesinde bu kararı verdik. Hem Ak Parti’nin kuruluşundan bu yana siyaset tecrübesi ile hem belediyedeki siyaset tecrübemiz de beraber süreci biliyoruz, Ordu’yu iyi tanıyoruz, bölgemizi iyi tanıyoruz. Talepleri ve yapılması gerekenleri biliyoruz ve bunların çözüm yollarını da biliyoruz. Yerelde ve iktidar ayağı ile Ankara’da bu iki ayağın birleştirilerek hizmetlerin daha ciddi alınabileceğini biz bu süreci fiilen yaşamış bu işi bilen bir kardeşiniz olarak bu tecrübemi Allah nasip ederse inşallah bölgemiz için kullanmayı arzu ediyorum. Bu vesileyle faydalı olabileceğini düşünüyorum. Biz gayret edeceğiz sonuçta kaderimiz neyse onu yaşayacağız. Rabbim hayırlısını nasip eylesin. Şu anda süreç devam ediyor. 21 Mayıs tarihine kadar inşallah partimiz bütün kurulları ile beraber aday adaylarına tetkik ederek değerlendirerek teşkilatların görüşleri kamuoyunun görüşleri adayların kendi profilleri ile beraber partimiz bir karar vererek liste yapacak.” diye konuştu.
 
 “HER BİR ARKADAŞIM BU İŞİ YAPABİLECEK SEVİYEDE”
Her bir Milletvekili aday adayının bu işi yapabilecek vasıfta insanlar olduğunu sözlerine ekleyen Ak Parti Ordu Milletvekili aday adayı Hüseyin Anlayan, “Ama sonuçta 6 kişi seçilecek. Biz aday oluruz olmayız sonuçta biz bu işi dava için yapıyoruz. Biz yine siyasetimize Fatsa’da devam edeceğiz. 
Milletvekili adayı olamasam da Hüseyin Anlayan olarak siyasetime devam ederim. Buda bu davaya omuz vermek demek yani karınca misali tarafımız belli olacak. Bizim tarafımız Ak Parti ile beraber Recep Tayyip Erdoğan ile beraber olmaya devam edecek inşallah hayırlı olur.” dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde