23 Temmuz 2024

“TÜM ENERJİMİ HALKIMIZIN HUZURU İÇİN HARCAMAK İSTİYORUM”

  • PDF
İYİ Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Veteriner Hekim Günay KARAAĞAÇ seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti.
Türkiye’nin ve Ordu’muzun geleceği için bu seçimlerin önemine değinen Karaağaç gelecek adına sadece elini değil gövdesini taşın altına koyduğunu vurguladı. 
Siyasi tecrübelerini Milletvekilliği sıfatıyla taçlandırarak hedeflerimi ve enerjimi bu milletin huzuru için harcamak istiyorum diyen Karaağaç; “Gelişmiş ve kaliteli bir demokrasi, iyi işleyen bir parlamenter sistem özlemiyle, katılımcı ve kavgasız bir ortamın sağlanması için mücadelemizi vermeye tüm gücümüzle devam edeceğiz” dedi.
Karaağaç; “Başta ülkemizin sonra Ordu, Fatsa ve çevre ilçelerimizin birikmiş problemlerine çözüm önerilerimi daha üst düzeyde gündeme getirebilmek için aday adayı oldum” diye konuştu.
Uzun yıllar siyasetin içerisinde yer aldığını söyleyen Karaağaç; “Siyasi tecrübelerim ışığında İYİ Parti’nin bu ülkenin tek umudu olduğunu düşünüyorum. Hepimizi için Ordu’muz ve Fatsa’mız için bu umudu toplumun tüm kesimleriyle birlikte yeşerteceğimize ina-nıyorum. Aday olduğum takdirde tüm gücümü partimiz ve halkımız için harcayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın  “diyerek sözlerine son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde