23 Temmuz 2024

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI BURAK EROĞLU “PARTİMİZE OLAN TEVECCÜH ÇOK YÜKSEK”

  • PDF
İyi Pati Fatsa İlçe Başkanı Burak Eroğlu seçime hazır olduklarını ve seçim sonuçlarından umtlu oldukları ifade etti. 
İyi Partiye kamuoyunda büyük bir teveccüh olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Eroğlu, gerekli istişareler sonucu adaylarını da belirleyeceklerini söyledi. 
Bu seçimin flaş partisinin İyi Parti olacağının altını çizen Başkan Burak Eroğlu konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada; “Partimiz aslen bu seçim için kurulmuştu. Bu seçimde bizim partimizin korkusuyla erkene alındı. Seçimin 24 Haziranda olmasının özeti budur. Burada teşekkür etmeden geçemeyeceğim bir husus var. 
CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun ve CHP yönetiminin demokratik tavrı sayesinde seçime girebileceğiz ve milletin takdiri tecelli edecek. Onlardan da Allah razı olsun diyorum.  Seçime hazırız. Allah’ın izniyle de seçimin flaş partisi biz olacağız.  Yerelde de milletvekili adaylarımız hemşerilerimizin hiç şüphesi olmasın ki, Ordu’nun Fatsa’nın sorunlarını bilen, herkesin rahatlıkla ulaşabileceği ve bu sorumluluğu taşıyabilecek bilgi birikim ve donanıma sahip isimlerden oluşacaktır. Şu anda istişare halindeyiz. Doğru tespitlerde bulunacağımızdan kimsenin bir şüphesi olmasın. Biz durmadan duraksamadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Milletvekili olmuş olmamış, yönetim kurulunda bulunmuş veya bulunmamış, Meral Akşener severleriyle, demokrasi ve vatan sevgisini yüreğinde taşıyanlarla beraber yol yürüyoruz. 
Çok ta kalabalığız. Bir hafta içinde partimize kendi gönüllerinden gelerek 80 tane kadın kaydoldu. Meral hanıma ve İYİ Partiye olan teveccüh çok yüksek. Çok güzel mesajlar alıyoruz ve sonucunun da çok güzel olacağına inanıyoruz” dedi.  
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde