23 Temmuz 2024

CHP İLÇE BŞK. ÇAM “GÜN SANDIKTA CEVAP VERME GÜNÜDÜR”

  • PDF

     CHP Fatsa İlçe Başkanı Onur Çam; “Ürününe değer vermeyen, fındığına sahip çıkmayan, yöneticilerine ulaşılamayan ve sıkıntılarına çare bulamayan iktidara sandıkta cevap verme günü geldi” 

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Av. Onur Çam gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
Cumhuriyet Halk Patisinin yerelde ve genelde her alanda seçime hazır bir parti olduğunun altını çizen Başkan Onur Çam, partililerin baskın seçimden dolayı panik yapmaması gerektiğini ifade etti.
Ordulu seçmene çağrıda bulunan Başkan Onur Çam, “Ürününe değer vermeyen, fındığına sahip çıkmayan, yöneticilerine ulaşılamayan ve sıkıntılarına çare bulamayan iktidara sandıkta cevap verme günü geldi” dedi. 
Sandıkta vatandaşın iktidar partisine sert bir cevap vereceğini dile getiren Başkan Çam, Türkiye’de özlenen yönetim biçimine Cumhuriyet Halk Partisi ile kavuşulacağını da sözlerine ekledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı olarak her zaman sahalarda vatandaşla iç içe olduklarını ve bu bağlamda da seçime hazır hissettiklerini belirten CHP Fatsa İlçe Başkanı Çam açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü; “ Seçim olağan takviminden erkene çekildi. Hangi amaçla olduğunu kestiremediğimiz fakat aklımızın arka tarafında gerekçelendirdiğimiz bir takım sebeplerden dolayı erken seçim yapılacak. Seçim takvimindeki değişiklik bizi etkilemez. Zaten biz referandumdan bu yana çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Çünkü biz referandum sürecinde de başkanlık rejiminin ülkeye getireceği sıkıntıları, sistemin çarpıklığını tüm çıplaklığıyla ortaya koymuştuk. Bir korku filminin fragmanı gibi referandumla seçim arasındaki adeta ön hazırlık gibi tabir edebileceğimiz sürede bizim ne kadar haklı olduğumuz ortaya çıkmıştır. Bir siyasi partinin hem genel başkanlığını yapan, hem de tüm kesimi kucaklaması gereken bir Cumhurbaşkanının sistemde olmadığını, o hallerle yönetilen, kanun hükmünde kararnamelerle meclisin pasif hale getirildiği yönetim şeklinin kabul edilemez olduğunu belirtmiştik. Fakat referandumda evet çıkması ile birlikte başkanlık seçimi önümüzde bir gerçek olarak durmaktadır. Cumhuriyet Halk Partisi seçime hazırdır.  Her zaman sahada olduk. Vatandaşlarımızın derdini dinledik, sıkıntılarını çözmeye çalıştık. Bunun sonucunda da hemşerilerimiz bize büyük bir teveccüh gösterdiler. Seçimlerde başarılı olacağımıza gönülden inanıyoruz. Türkiye parlamenter rejime, demokratik teamüllerle yönetilen sisteme, insanların temel hak ve özgürlüklerini kullanabildiği günlere, hukukun üstünlüğüne  partimizin yönetimi ele almasıyla birlikte yeniden kavuşacaktır. İnsanların mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamlarını devam ettirmelerini sağlayacağız” dedi.  
Bu zorlu süreçte, ülke menfaatleri adına hiçbir görevden ve sorumluluktan kaçınmayacağını da belirten Başkan Onur Çam; “Her zaman takvime bakmaksızın partim bana ne görev verirse, yerelde ve genelde hiçbir görevden kaçmayacağımı ortaya koymak isterim. Seçimin çok baskın bir seçim olmasından dolayı, elimizde olmayan nedenlerle listelerin kısa bir sürede belirlenmesi gerektiğinden dolayı adaylarla ilgili genel merkez belirleyici olacaktır.  
Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun’un bölgede söz sahibi olacağını düşünüyoruz. Şahsımla ilgili bir görevlendirme yapılırsa üslenmeye hazırım. 
Biz partililerimize sizin aracılığınızla şu çağrıyı yapmak isteriz. Hiç kimse panik yapmasın. Fatsa İlçe teşkilatı idari anlamda, sandık yönetimi anlamında parti propagandası ve ekonomisi anlamında seçimlere en güçlü aday olarak hazırdır. Ürününe değer vermeyen, fındığına sahip çıkmayan, yöneticilerine ulaşılamayan ve sıkıntılarına çare bulamayan iktidara sandıkta cevap verme günü geldi. Sandıkta vatandaş en doğru cevabı verecektir. Gün bu güdündür” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde