23 Temmuz 2024

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI KIR “MİLLETİMİZE GÜVENİMİZ TAM”

  • PDF

AK Parti Fatsa İlçe Başkanı  Cenan Kır; “Teşkilat olarak iddialıyız ve kendimize güveniyoruz. Yaklaşık bir buçuk aydır yaptığımız yüz yüze görüşmelerde milletimizin 2002’deki gibi heyecanlı ve istekli olduğunu gördük’dedi.

İçerisinde bulun-duğumuz sürecin daha iyi ilerlemesi, ekonomik ve siyasi istikrarın devam etmesi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin bir an önce devreye girmesi için erken seçim kararı alındığını düşünüyorum diyen Başkan Kır; “Siyasetten beklentimiz makam mevki asla olmamıştır. Görevler istenmez verilir. Burası bizim şahsımıza ailemize ait yerler değildir. Bu makamlar Fatsalı AK Parti sevdalılarınındır. 12 Mart’ta bir bayrak değişimi yaşandı. Biz de bu bayrağı daha yukarılara taşımanın azim ve kararlılığına sahip olacağız. Erken seçim söylentileri uzun zamandan itibaren vatandaşımızın ve siyasetin gündeminde vardı. Genel Başkanımız Cumhur-başkanımız Recep Tayyip Erdoğan seçimler ile ilgili görüşünü söylemişti. Biz de teşkilatlar olarak Genel Başkanımızın görüşü doğrultusunda görüş-lerimizi açıklamıştık. Grup toplantısında MHP Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli, seçimlerin 26 Ağustos 2018’de yapılması konusunda görüşünü ifade etmişti. Ülkenin içerisinde bulunmuş olduğu durum böyle bir tabloyu ortaya çıkardı. İçerisinde bulunduğumuz sürecin daha iyi ilerlemesi, Ekonomik ve Siyasi istikrarın devam etmesi, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin bir an önce devreye girmesi için erken seçim kararı alındığını düşünüyorum. Biz Sayın Genel Başkanımızın, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bize verdiği direktifler doğrultusunda hizmetlerimize ve çalışmalarımıza devam ediyoruz, edeceğiz” dedi. 
Yeni sistemin mevcut sistemdeki sorunları çözerek Türkiye’yi daha iyi konumlara getireceğinin altını çizen Kır; “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın Türki-ye’nin gelişimi ve büyüme sürecinde büyük emekleri vardır. Artık kabuğuna sığmayan bir Türkiye var. Yeni Hükümet Sistemi ile mevcut sistemdeki sorunların çözerek Türkiye’ye yeni bir bakış açısı kazandıracağını düşünü-yorum. Büyük Türkiye’nin daha etkin bir biçimde hedefe ulaşmada emin adımlar ile yürümesi için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gereklidir. Fatsa İlçe Teşkilatı Ordu için her zaman seçime hazırdır. Erken seçim çalışmalarımızın startını verdik ve yoğun bir çalışma temposuna girdik. Fatsa İlçe Teşkilatı olarak diyoruz ki biz de bir seçim bittiği zaman diğer seçimlerin çalışmaları başlar. Teşkilat olarak hizmetlerimizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Bugüne kadar yaptıkları ile örnek bir teşkilatımız var. Biz süreç ne kadar yakın olursa olsun her seçime hazırız. Biz bu konuda en tecrübeli ve hazırlıklı partiyiz. 
Sandıktan sonuç ne çıkarsa çıksın biz milletimizin bizim hakkımızda verdiği karara sonuna kadar saygılı olacağız. Partimizin bugüne kadar yapmış olduğu çalışmaları görüyoruz, halkımızın desteğinden hiçbir kuşkumuz yok. Bu vesileyle 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan “Cumhurbaşkanlığı Hükü-met Sistemi” ve “Milletvekili” seçimlerine hazır olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Rabbim milletimize hayırlar getiren bir seçim sonucu nasip eylesin” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde