06 Mayıs 2024

Dolunay Koleji’nin SOBİO’da Ulusal Başarı Yakalaması Çok Önemli

  • PDF

sobi29-5-2013İstanbul Fatih Eğitim Kurumlarının düzenlemiş olduğu Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatında (SOBİO) derece alan Özel Dolunay İlkokulu – Ortaokulu öğrencileri İlçe Kaymakamımız Bekir Atmaca ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı’ yı makamında ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı, “ Başarılarını yakından takip ettiğimiz Dolunay Koleji’nin İstanbul Fatih Eğitim Kurumlarının düzenlemiş olduğu Ulusal Sosyal Bilimler Olimpiyatında (SOBİO)’ da büyük başarı yakalayarak İlçemizin adını duyurdukları için öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum. Ulusal bir başarıya imza atarak Fatsa’mızın adını bu platforma taşıması Milli Eğitim camiası adına çok önemli ve sevindirici. Bu başarıda emeği geçen okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Okul müdür yardımcısı İbrahim Karakaya, Forum Kategorisinde öğrencimiz Pelin Mehel, altın madalya kazanarak  Türkiye Birincisi oldu. Türkçe Takdim kategorisinde de öğrencimiz İrem Atay gümüş madalya kazanarak Türkiye İkincisi olmuştur” dedi.

Daha sonra Dolunay Koleji müdür yardımcısı İbrahim Karakaya ve öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı eşliğinde Kaymakam Bekir Atmaca’ yı makamında ziyaret ettiler.

Dolunay Koleji müdür yardımcısı, öğretmen ve öğrencilerini makamında kabül eden Kaymakam Bekir Atmaca, öğrencilerimizin ulusal bir yarışmada başarılı olmasından mutlu olduğunu ifade etti.

Başarılı öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Kaymakam Atmaca, bu başarıda emeği bulunan Dolunay Koleji idareci ve öğretmenlerini de kutlayarak teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde