23 Temmuz 2024

“SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ”

  • PDF
Fatsa Ticaret Borsası meclis seçimleri yapıldı. Seçimi mevcut Başkan Ali Feyzi’nin listesi kazandı. Ticaret Borsası binasında yapılan seçimlerde mevcut başkan Ali Feyzi ile Bilal Can Yahşi yarıştı. Seçimlerde Ali Feyzi’nin listesi 53 oy alırken, Bilal Can Yahşi’nin listesi 27 oy aldı. 
Seçim sonrası gazetemize açıklamalarda bulunan Başkan Feyzi, "Bizleri destekleyen üyelerimize, dualarıyla yanımızda olan Fatsa halkına teşekkürlerimi sunuyorum. Hayatımızın kalan bölümünde desteğini esirgemeyen dostlarımızın başını öne eğmemek için çalışacağız. seçilen meclis kurulu üyelerimizle beraber kurumumuzu en iyi şekilde temsil edeceğiz. Fındığımızın, üreticimizin hakkını her platformda savunacağız. Sorumlu-luğumuzun farkındayız. Üyelerimiz ve Fatsa halkı bize ciddi bir sorumluluk daha yüklemiştir. 
Rakip listedeki arkadaşlarımızla da uyumlu bir şekilde çalışmalarımızı yürüteceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 
Meclise seçilen liste şu isimlerden oluştu; Ali Feyzi , Adem Önen, Emek İnşaat, , Hüseyin Aydın, Arda Gıda, Hasdemir Ticaret, Mahmut Memiş, Ertuğrul Battal, Bilal Udül, Han Gıda, Feyzioğlu Tarım, Biricik Gıda, Çıtıroğlu Ticaret, Demirkol Fındık.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde