23 Temmuz 2024

“DAHA GÜVENLİ BİR ORTAM İÇİN POLİSLE VATANDAŞ EL ELE OLMALIDIR”

  • PDF
Fatsa ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıldönümü 15 Temmuz Özgürlük Meydanında gerçekleşen törenle kutlandı. 
 Kutlama törenine Kaymakam Mehmet Yapıcı, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu, Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Selamettin Bayçelebi, daire amirleri, STK temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, polis teşkilatı üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
 Tören İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk koyulması, saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İlçe Emniyet Müdürü Komiserlerinden Orhan Barış Öztiryaki yaptı. 
  Türk Polis Teşkilatının 173. yılını kutlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Öztiryaki, “Milletimizin sevgi ve güvenini kazanmış, demokratik hukuk devletinin Atatürk ilke ve inkılapları ile laik cumhuriyetin teminatı olan 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan ilk polis teşkilatımızın 173.yılını kutluyoruz. Görevini en iyi şekilde yerine getiren bir kurum olarak çalışmalarına devam edeceğiz. Polis ’in olayları önlemesi, suçluların yakalanması halk desteğinin önemi ile  vatandaş diyaloğu ne kadar iyi olursa başarıya o denli ulaşacağını, kendi huzuru için polise güvenmeli ve yardımını esirgememelidir. Daha güvenli bir ortam olması için polisle vatandaş el ele olmalıdır. 173 yıllık bu kutsal mesleğimiz sırasında canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz ” dedi. 
Program daha sonra Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde tebriklerin kabulü ve ikramla son buldu. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde