23 Temmuz 2024

YÜZMEDE FATSADAN REKOR GELDİ !

  • PDF
Karadeniz Su Sporları Kulübü Sporcuları, Katıldıkları MEB Okul Sporları Yıldızlar Yüzme Yarışmalarında toplamda 45 Madalya ve 2 Kupa kazanarak büyük bir Başarıya daha imza attı. 
3-4 Nisan Tarihlerinde Ordu Durugöl Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen ve 12 Kulüp sporcusunun katıldığı Okulları adına yarıştığı yarışlardan toplamda 45 madalya kazanıldı. Yarışlarda ayrıca Erkek Takımı Ordu 1.liğini Kazanırken, Kız Takımı ise Ordu 3.sü olma başarısını gösterdi. 
Kulüp Baş Antrenörü Berkan KAPLAN; “ ilk yılımızda bu yarışlara 3 sporcu ile katılmıştık ve o yıl hiç madalya kazanamamıştık. Yaptığı-mız antrenmanlar her yıl,  madalya, Türkiye Barajı ve Kupalar olarak geri döndü bu sebeple çok mutluyum. Şimdi hedefimiz Burada madalya kazanan Sporcu sayısını daha da artırıp bu sevinç ve onuru tüm çocuklarımızın yaşamasını sağlamak. Umut ediyorum ki daha çok fazla madalya kazanacağız; şuanda önümüzde iki önemli yarışımız var bunlardan biri Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi Yüzme Şampiyonası Yarı Finali Burada Ordu Karmasında 6 Sporcu göndericeğiz bu da Başka bir Rekor aslında. Diğeri ise Türkiye Bedensel Engelliler Yüzme Şampiyonası; burada da başarılı olmayı çok arzuluyoruz. Bizlere güvenen ve destekleyen herkese sonsuz teşekkürler. Sporcularımı Alınlarından öpüyorum.” Dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde