23 Temmuz 2024

ALİ FEYZİ “KAMUOYUNUN DA DESTEĞİNİ KAZANARAK BAŞKAN SEÇİLMEK İSTERİM”

  • PDF
Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak olan Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulu seçimleri ile ilgili gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
Ekibimle birlikte göreve yeniden talibim diyen Başkan Ali Feyzi, “Beş yıllık görev süremde üreticinin ve üyelerimin her zaman hakkını korumaya çalıştım” dedi. 
Bizim şehrimize karşı sorumluluklarımız vardır vurgusunu yapan Ali Feyzi, kamuoyunun da desteğini alarak başkan seçilmek istediğini ifade etti.
 “BEŞ YILDIR ÇABA GÖSTERİYORUZ”
Üyelerimizle yaptığımız istişareler sonucu yeniden bu göreve talip olduk diyen Başkan Ali Feyzi“Beş yıl önce yine böyle bir seçime gittik. Üyelerimiz teveccüh gösterdiler ve bizi göreve getirdiler. 7 Nisan Cumartesi günü Fatsa Ticaret Borsasının seçimi var. İnşallah memleketimiz için de bizler içinde hayırlısı kimse rabbim bu görevi ona nasip etsin. Üreticimizin, esnafımızın hakkını korumak için beş yıldır çaba gösteriyoruz. Kamuoyunun da bu konuda bilgisi olduğu kanaatindeyim. Desteklerini ve dualarını bizden esirgemeyen bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler dostlarımızla beraber sokakta yürürken bu enerjiyi alıyoruz. İnşallah bu sandığa da yansır. Üyemizin ve üreticimizin hakkını her platformda layıkıyla savunduğumuzu düşünüyorum” dedi. 
“BU SORUMLULUK AĞIR 
VE KIYMETLİ BİR 
SORUMLULUKTUR” 
Fındık mahsulü için ciddi çaba sarf ettiklerinin altını çizen Başkan Ali Feyzi; “Fındık ticareti yapan insanlar randımandan para kazanırız. Fındık fiyatı ne kadar güzel olursa randımanın fiyatı da o kadar artar. Ticaret erbapları ticari gelirlerinin ahlaklı bir şekilde ne kadar yükseldiği ile ilgilenir. Bu gelirleri artırmak için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Siyasi platformda basında fındık için bir mücadele verdik. Bundan sonra da bu millet bize bu görevi verirse savunmaya devam edeceğiz. Fatsa’da ki kara kantar dönemini kapattık. İsteyen üyemize elektronik kantar hediye ettik. Fatsa’da üreticiyle esnafımızın kafalarındaki soru işaretini ortadan kaldırdık. Yapılanlar ortadadır, kamuoyu bizi yakinen tanıyor. Desteklerini esirgemiyor. Seçimden sonra da üyelerimizi mahcup etmeyeceğimin sözünü veriyorum. Gerek ticari, gerek siyasi, gerek başkan seçilirsek hatta başkan seçilmesem dahi desteğini bizden esirgemeyen insanların her zaman yanında olacağım. Bu sorumluluk ağır ve kıymetli bir sorumluluktur. Hayatımız el verdiği sürece bu sorumluluğu üzerimizde hissedeceğiz” dedi. 
“FATSA’NIN SEVGİSİ VE SAYGISI BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR” 
FATBO Başkanı Ali Feyzi; “Herhangi bir sivil toplum örgütü başkanının yada herhangi bir siyasi parti başkanının, belediye başkanının kamuoyuna karşı da sorumlulukları vardır. Sadece üyelerinin gönlünü alıp kamuoyunu yok saymak bizim politikamıza uymaz. Bizim şehrimize karşı sorumluluklarımız vardır. Kamuoyunun sevgisi kazanamayıp başkanlık kazanmak istemem. Kamuoyunun sevgisi benim için önemlidir. Üyelerimizin sevgisiyle beraber Fatsa’nın sevgisi ve saygısı bizim için çok önemlidir. Allah yıkmadan, dökmeden, ötekileştirmeden, kırmadan bir seçim geçirmemizi nasip etsin. Diğer adaylara da saygı duyuyorum. Bütün üyelerimizin başkan adayı olmaya hakkı vardır. Bu demokratik bir yarıştır. Centilmence bir seçim olmasını temenni diyor tüm üyelerimizi sevgiyle kucak-lıyorum”dedi. Haber: Sümeyra ÖZCÜRE 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde