23 Temmuz 2024

“BU HALKIN TEMEL BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ CHP’DİR”

  • PDF
CHP Fatsa İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleşti. Büyük coşku içinde gerçekleşen toplantıya, yoğun bir katılım olduğu gözlemlendi.
Divan Başkanlığını  CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Dere’nin yaptığı toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Toplantının açılış konuşmasını CHP Fatsa İlçe Başkanı Av. Onur Çam yaptı. 
“DOĞRUNUN YANINDA YANLIŞIN
KARŞISINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Av. Onur Çam yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “ Sözlerime Atatürk’ün özlü bir sözü ile başlamak istiyorum. “Beni iki büyük eserim vardır. Biri Cumhuriyet, diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir” (Mustafa Kemal Atatürk) Bu sözdeki hedef günümüzde daha da anlamlanmış, önem-senmiştir. Dünyayı merkez kabul eden anlayış değişeli asırlar olmasına rağmen, ülkemiz maalesef kendini dünyanın merkezi kabul eden güce teslim olma tehlikesi altındadır. Padişah ferman ile hareket ediyordu, günümüzde başkanın sözü kanun hükmünde oluyor. Kararnameler bir yandan hukuk tanımıyor, bir yandan da yargı denetiminden uzak kalabiliyor. Ülkemizin siyasi durumu bu şekildedir. Bunu sonlandırmak kıs aşure sonra yapılacak sözde Cumhurbaşkanlığı, özde devlet başkanlığı seçiminde başarı sağlamaya bağlıdır. Bunun temel gücü ve lokomotifi Cumhuriyet Halk partisidir. %30, %40 oy oranında hükümet kurmak için değil, %51’den aşağı oy almayacak şekilde seçimden çıkmak zorundayız. Bugün görev bu kadar hayati ve ağırdır. Bu gün geldiğimiz noktada partimiz yerel yönetimlerin Fatsa’da en büyük alternatifidir. Fatsa Belediyesini kazanma kararımız yüksektir. Bu bir temenni değil ciddi bir hedeftir. Çünkü Fatsa2da bizden başka imar rantı ve imar uygunsuzluklarını belgeleriyle ortaya koyan yok. Trafik sorununu, bu sorunun çözümü için yapılması gerekenleri konuşan yok. Yeni belediye binası, Dolunay projesi, çamlık projesi gibi müsrif ve önceliği olmayan seçim yatırımı hizmetlerine karşı duran bizden başka hiçbir parti yok. Kokusu şehir merkezine ulaşan çöp sorununu ele alan yok. Yeşil alanları katledenlere dur diyen yok.  Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak doğrunun yanında yanlışın karşısında olmaya, aynı kararlılık ve onurlu duruşla devam edeceğiz” dedi. 
“BU HALKIN TEMEL BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ CUMHURİYET HALK PARTİSİDİR” 
CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Seyit Torun ise yaptığı konuşmada şu ifadelerde bulundu; “Tek örgütlü siyasi yapı biziz. Bizler bu sefer kazanan taraf olacağız. İttifak da yapsalar, seçimlerde kanunları da değiştirseler istedikleri sonuçları alamıyorlar. Toplamda yüzde 46'nın üzerine çıkamıyorlar. Çıkamayacaklar da. Geldikleri sandıkla gidecekler. Çalışmayla, planlamayla ortak bir hareketle yolumuza devam edeceğiz. Türkiye'de hangi sorun varsa bu sorunların çözülmesi için gerekli çözümler CHP'de var. İktidara hazır tek siyasi parti biziz. 
Tarımda, sanayide, ekonomide, dış politikada çözümlerimiz var. Bu ülkede barışı, kardeşliği bizler getireceğiz. Bu halkın temel birleştirici gücü biziz. Kimsenin yaşam tarzıyla, inancıyla işimiz yok, bizler insanlarımızı seviyor ve ülkemizi yönetmek istiyoruz. Üzülerekten söylüyorum ki bu ülkede ne hukuk var ne de adalet var. Bu ülkede bir diktatörün baskısı var, onu da Allah’ın izniyle yıkacağız. Bu güne kadar boyun eğmedik, bundan sonra da asla boyun eğmeyeceğiz.  " 
Toplantıya CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun’un yanı sıra,  CHP Eski Milletvekili İdris Yıldız, CHP Eski Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, CHP Ordu İl Başkanı Atilla Şahin, CHP Altınordu İlçe Başkanı Bülent Akpınar, CHP Ünye İlçe Başkanı İsa Maral, CHP Korgan İlçe Başkanı Mustafa Sevinç, CHP Aybastı İlçe Başkanı Ali Vural Yılmaz, CHP Perşembe İlçe Başkanı Faruk Piroğlu, CHP Çamaş İlçe Başkanı Bülent Çıtır, CHP Kumru İlçe Başkanı Cevat Köstek, CHP Ulubey İlçe Başkanı Adnan Güzelordu, CHP Kabataş İlçe Başkanı İfaket Tecim, dernek ve STK temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, eski ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde