23 Temmuz 2024

“İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜNÜ BAŞLATMIŞ BULUNUYORUZ”

  • PDF
İYİ Parti Fatsa İlçe Başkanı Burak Eroğlu İYİ Parti 1’inci Olağanüstü Kurultayı’nı değerlendirdi.
Coşkulu kongreye polis kayıtlarına göre en az 123 Bin kişinin katıldığını belirten Burak Eroğlu; “Spor salonuna ulaşım sağlayan Metro seferlerinin durdurulması ve salona giriş yapılan caddenin kamyonlarla kapatılmasına rağmen harika bir kongre gerçekleştirdik. Bütün engelleme çalışmalarına rağmen kusursuz bir kongre gerçekleşti. Bu organizasyonu başından sonuna kadar hiçbir aksaklık yaşanmaması için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle mücadele veren Müsavat Dervişoğlu’na ve ekibine şahsım ve Fatsa teşkilatı adına teşekkür ediyorum. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde iktidar yürüyüşünü başlatmış bulunuyoruz ”dedi.
Ordu ve Fatsa’dan yoğun bir kalabalığın kongreye katılım sağladığını ifade eden Başkan Eroğlu; “Cumhuriyet tarihinin en kalabalık kurultayını yaparak Genel Başkanımızı seçtik. 1 Nisan itibariyle ülkemizin önünde yeni bir dönem başlamıştır. Ülkemize ve Milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
Türk Milleti’nin umudunun İYİ Parti olduğunu vurgulayan Eroğlu; “Her ne kadar engellemeye çalışsalar, İYİ Parti’yi görmezden gelseler de ok yaydan çıkmış durumda. Milyonlarca insanın yüreği İYİ Parti ve Genel Başkanımız Meral AKŞENER hanımefendi için atmaktadır. Bunun en somut örneğini Pazar günü yaptığımız kongremizde görmüş olduk. Kongre sonucu Genel İdare Kurulu’na (GİK) seçilen Müsavat Dervişoğlu ve Yener Yıldırım’a yeni görevlerinde başarılar diliyorum.  Bu kutlu iktidar yürüyüşünü hiçbir kuvvet durduramaz. Allah’ın izniyle genelde ve Fatsa yerelinde İYİ Parti’yi zirveye taşıyacağız. Genel Başkanımız Meral Hanımı Cumhurbaşkanı yapa-cağız” diye konuştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde