06 Mayıs 2024

AK Parti İl Teşkilatı Kumru’da

  • PDF

kumru29-5-2013AK Parti Ordu İl Başkanlığı, Ordu'da bir ilki başlatarak, il teşkilatı ile birlikte Kumru ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol, Ordu'da ilk defa gerçekleştirdikleri bu organizasyonun bundan sonra diğer ilçelere de gerçekleştirileceğini belirterek; "Kumru İlçe Başkanımız Yusuf Yalçuva ve yönetim kurulu üyemiz İsmet Erçal'ın organize ettiği bu davet bizi gerçekten mutlu etti. Diğer ilçelerimize gerçekleştireceğimiz bu ziyaret ve buluşmalar, tanışma, kaynaşma, sorun ve hizmetlerin bire bir dile getirilmesi açısından son derece önemlidir. Bu ziyarette de gördük ki, bazı arkadaşlarımız ilk defa Kumru'ya geldiler ve ilçenin güzelliğini gördüler" dedi.

AK Parti Kumru İlçe Başkanı Yusuf Yalçuva da yaptığı konuşmada, il yönetimine ilçeye yaptığı ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

İl Yönetim Kurulu Üyesi ve iş adamı İsmet Erçal, il yönetimi olarak bu etkinliklerini tüm ilçelerde gerçekleştireceklerini ifade ederek, kendilerine destek veren il yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Daha sonra İl Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Erçal'ın hayatını anlatan ve şiirlerinden oluşan bir sunum izlendi. Sunumdan sonra esnaf ve kahvehane gezisine çıkanOrdu İl Yönetimi bir kahvehaneye giderek çay içti. Kahvehane ziyaretinde, bayan il yöneticilerinin de kahvehaneye girmesi renkli görüntülere sebep oldu. Ordu'dan gelen ve ilçeden katılanlara da Erçal Fındık'ın ürettiği "Kumru Macunu" ve fındığı ile İsmet Erçal'ın şiir kitabı hediye edildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde