23 Temmuz 2024

“FATSA 15 YILDIR BU İKTİDAR DÖNEMİNDE HAKETTİĞİNİ ALAMADI”

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak ile gündeme dair özel bir röportaj gerçekleştirdik. 
Gazetemizin sorularını yanıtlayan Başkan Murat Kaçak, teşkilat çalışmaları, 2019 seçimleri, MHP – AKP ittifakı, Fatsa’daki belediye hizmetleri ve Fatsa’nın ihtiyaçları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. 
Partimizin üç hilalli dalgalanan bayrağını Fatsa’da en tepeye dikeceğiz diyen Murat Kaçak; “Fatsa’nın evlatları Ordu’nun siyasetinde yön çizecekler” dedi. 
Sümeyra Özcüre; “Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı olarak yoğun bir çalışma temposu içerisindesiniz. Kamuoyundan nasıl tepkiler alıyorsunuz?”
MHP Fatsa İlçe Bşk. Murat Kaçak; “Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı olarak yaklaşık üç aydır görevdeyiz. Bu zaman çerçevesi içinde partimizin Fatsa’daki varlığını, birliğini ve bütünlüğünü tüm Fatsalılarla kucak-laştırabilmek adına kapı kapı geziyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinin saygıdeğer lideri Devlet Bahçeli’nin bu millete olan sevdasını, bu bayrağa olan sadakatini milletimize anlatmak için mücadele ediyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren partimizin üç hilalli dalgalanan bayrağını Fatsa’da en tepeye dikeceğiz diye söz vermiştik. Fatsalılar da bizi gerçekten büyük bir teveccühle karşıladılar. Şöyle bir hissiyata kapıldık. Gerçekten Milliyetçi Hareket Partisi’nin Fatsa’da vatandaşla buluşması ve vatandaşın da Milliyetçi Hareket Partisiyle buluşması, sanki uzun yıllardır hasretle beklenen bir özlem gibiymiş. Gittiğimiz her yerde insanlardan büyük bir teveccüh görüyoruz. Vatandaşlarımız şu anda bir parti binamız olmamasına rağmen, yöneticilerimizin iş yerlerine giderek, üye kayıtlarını yaptırmaya devam ediyorlar. Şu anda Milliyetçi Hareket Partisinde hiç görülmemiş tarihi bir üye kaydı var.  Diğer siyasi partilerden istifa ederek gelen hemşerilerimiz var. ilk defa siyasi partiye üyeliği olan kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız var. Bizde bunlarla gurur ve onur duyuyoruz. Bu tablo karşısında doğru yolda olduğumuzu görüyoruz. Siyaset adına, memleket adına, insanlık adına doğru işler yaparsan, millette bir karşılık buluyor. 
Sümeyra Özcüre; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak yerelde ve genelde 2019 seçimlerindeki hedefleriniz nelerdir”
MHP Fatsa İlçe Bşk. Murat Kaçak; Biz zaten hedefsiz siyaset yapmıyoruz. Siyasetimizde de ticaretimizde de hedefsiz yola çıkmıyoruz. Yol arkadaşlarımızla bu kucaklaşmayı yaparken, şunu söyledim. Benimle birlikte siyaset yapacak arkadaşlar yarı yolda yorulup biz yokuz diyeceklerse bu günden bizimle birlikte olmasınlar demiştim. 2019’da hangi seçim önce olacak bilmiyorum. Kulislerde de erken seçim konuşuyor. Ben söyle diyorum, 2019 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde yaşadığımız şehir olan Fatsa’mızın Belediye Başkanlığını güzel bir çalışmayla partimizin adayına kazandırmak istiyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Fatsa’da yakalamış olduğu bu özverili çalışma inşallah 2019 yılına kadar devam edecek. Bu kucaklaşmamız artarak devam edecek. Adayımız yerel seçimlerde yerel seçimleri alarak, genel seçim olursa da Milliyetçi Hareket Partisi’nin Fatsalı bir adayı milletvekili olarak bu milletle kucaklaşacak. Dolayısıyla bundan sonra Fatsa’nın evlatları Ordu’nun siyasetinde yön çizecekler. Partimizin her evladı, Fatsa’mızın her evladı partimizden Belediye Başkanı adayı olmaya, milletvekili adayı olmaya layıktır. Hepsi bu işi yapacak kapasitededir.
 
Sümeyra Özcüre; “2019 seçimlerinde AKP – MHP ittifakının Fatsa’da yerel seçimlere yansıması sizce nasıl olacaktır”
MHP Fatsa İlçe Bşk. Murat Kaçak; “Bu konuda çok fazla yorum yapmak istemiyorum çünkü çok belirgin bir tablo söz konusu değil. Burada yapılmış olan birliktelik Cumhur ittifakı diye adlandırılıyor. Yeni kapı ruhunun devamıyla alakalı bir durum söz konusudur. Milliyetçi Hareket Partisi Sayın Devlet Bahçeli’nin çizmiş olduğu her yolda onun yol arkadaşları olarak arkasında durmaya devam edeceğiz. Bu ittifak yerelde söz konusu olursa yerelde, genelde söz konusu olursa genelde liderimizin yolunda çalışmaya devam edeceğiz. Biz onu temsil ediyoruz. Ben Devlet Bey’in sözünü yere düşürmemek için ittifakın neresinde olursa bizde orasında durmaya devam edeceğiz.” 
Sümeyra Özcüre; “Muha-lefet Partisi ilçe Başkanı olarak Fatsa’da ki Belediye hizmetlerini nasıl değerlendiriyorsunuz? ”
MHP Fatsa İlçe Bşk. Murat Kaçak; “Bu soruya bir Fatsalı olarak cevap vermek istiyorum. Yapılan hizmetlerden mutsuzuz. Bunu muhalefet olarak söylemiş olmak istemiyorum ama Fatsa’nın bir evladı olarak gerçekten mutsuzuz. Şu anda Fatsa’da bir altyapı ve doğal gaz çalışması sürüyor. Bundan kaynaklı bir takım sıkıntılar var. vatandaş bu konuda huzursuz. Gittiğimiz her yerde de karşımıza çıkan en büyük sıkıntılar bunlar. Ama bunlar da olacak. mecbur bu millet hizmet alacak. Sosyal faaliyetler konusunda eksikliklerimiz var. Belediye Başkanımızın sosyal faaliyetlere eğilmesi gerekiyor ama bu hususta henüz eğilimi yok. Bu konuda çok fazla yorum yapmak istemiyorum, vatandaşımız zaten her şeyi görüyor” 
Sümeyra Özcüre; “Sizce Fatsa’nın öncelikli ihtiyaçları nelerdir? ”
MHP Fatsa İlçe Bşk. Murat Kaçak; “Kesinlikle çevre yolunun bir an önce yapılması lazım. Trafik kazaları arttı. Hatta geçtiğimiz gün iki tane trafik kazası (bir tanesi ölümlü) yaşandı. Bu kazalar yine aynı kavşaklarda meydana geldi. Bir tanesi liman kavşağında, bir tanesi dolunay kavşağında yaşandı. Bu kavşaklar zaten Fatsa’da kazaların sıkça yaşandığı noktalar. Bu kavşakların çözümüyle ilgili vatandaşlarımızın ciddi beklentileri var. hatta bununla ilgili bir eylem yapılması söz konusu. Bu kazalara gerçekten çok üzüldük. Şehir köstebek yuvasına döndü. Yollarda, kaldırımlarda yaya olarak bile yürüyemiyoruz. Öncelikle vatandaşlarımızın huzur bulması lazım. Huzur bulması için de hizmet gerek. Bu şehirde hep birlikte yaşıyoruz. Bir an önce Dolunay kavşağına çözüm bulunmalı, çevre yolu hızlandırılmalı, Organize sanayi bölgesi konusu var gündemde bekletiliyor. Çalışmaların hızlandırılması, Fatsa’nın yatırım alması lazım. İstihdama yönelik çalışmalar yapılmalıdır. Evlatlarımız sokakta işsiz gezmemelidir. Fatsa 15 yıldır, bu iktidar döneminde hak ettiğini alamadı”
Sümeyra Özcüre; “ Son olarak Fatsalılara vermek istediğiniz bir mesajınız varsa mı? ”
MHP Fatsa İlçe Bşk. Murat Kaçak; “Ben sizin vesilenizle buradan Fatsalı hemşerilerime seslenmek istiyorum. Siyaseti şahsımıza menfaat ve çıkarlar doğrultusunda yapmıyoruz. Buna inanmalarını istiyorum. Ben Fatsa’nın evladıyım. Fatsa’nın tozuyla toprağıyla büyüdüm. İnsanlarımızın sırtındaki yüklerin hafifletilmesi için, değer ve kıymeti bilinmesi için, Fatsalılık ruhunu geri kazandırmak için ben tüm hemşerilerimden şunu rica ediyorum. Ellerini yüreklerine koysunlar. Bu şehri, bu şehrin evlatlarının yönetmesine izin versinler. Hemşerilerimiz bilsinler ki Milliyetçi Hareket Partililer bu şehre sevdalı, bu şehre hizmet etmek istiyorlar. Tercihlerini partimizin adaylarından yana kullansınlar istiyorum”
YENİHABER
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde