23 Temmuz 2024

“GIDA”NIN YENİ BAŞKANI FATİH ARSLAN OLDU

  • PDF
Fatsa Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda üyelerin tercihi  başkan adaylarından Fatih Arslan’dan yana  oldu.
Fatsa Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası bir süredir merhum Aydın Bostancıoğlu’nun 20 Ekim 2017 tarihinde vefatı ile  yönetim kurulu üyelerinden Cemal Taş başkanlığında yürütülmekte idi. Fatsa Dumlupınar Kapalı Spor salonu’nda 11 Mart Pazar günü  gerçekleşen seçimde  Fatih Arslan ile Hayrullah Çoruh  listeleri yarıştı.  Seçime üyeler  yoğun bir katılım gösterdi. 
İlçede bulunan STK ve siyasi parti temsilcileri de seçimi yakından takip etti. 
780 üyesinin olduğu Fatsa Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası seçimlerinde 2 sandıkta 686 üye oy kullandı. Üyeler tarafından heyecanla beklenen seçim sonuçları saat  17.00’de sandıkların açılması ile son buldu. Kullanılan oylardan Fatih Arslan listesi  384, Hayrullah Çoruh listesi ise 302 oy aldı. Böylelikle Fatih Arslan Fatsa Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası’nın yeni başkanı oldu. Fatsa Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası’nın yeni başkanı Fatih Arslan kısa bir konuşma yaparak “Kazanan Fatsa Olmuştur” diyerek   üyelere tesekkür etti. 
Başkanlığı Fatih Arslan’a devreden  Cemal Taş ise, sevgili dostum, arkadaşım merhum Aydın Bostancıoğlu’nun zirveye çıkardığı bayrağın  yerinde dalgalandığını, şükürler olsun düşürmediklerini belirterek bütün üyelere teşekkür etti ve yeni başkan Fatih Arslan’a da başarılar diledi. HABER
MUHARREM GÖÇ
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde