23 Temmuz 2024

FATSA İYİ PARTİ EMEKÇİ KADINLARI UNUTMADI

  • PDF
İYİ Parti Fatsa İlçe Teşkilatı İlçe Başkanı Burak EROĞLU önderliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü çeşitli etkinliklerle kutladı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla ilk olarak, Perşembe Pazarını ziyaret eden İYİ Partililer, çalışan bayanlara eşarp hediye ederek İYİ Parti Genel Başkan’ı Sayın Meral AKŞENER’in selamını ilettiler.
Yoğun bir ilgiyle karşılanan İYİ Parti Fatsa İlçe Teşkilatı pazar esnafının sorunlarını dinledi.
Kadın ve Çocuktan sorumlu İYİ Parti Fatsa İlçe Başkan Yardımcısı Handan Durdiye YILDIZ günü anlam ve önemine ilişkin basın açıklamasında bulundu.
“SÖZ VERİYORUZ”
Kadına şiddetin olmadığı, kadınların erkekler kadar özgür olabildiği, kadına saygının olduğu bir yıl olması dileğiyle konuşmasına başlayan Handan Yıldız; “Biliyoruz ki kadın, toplumun en etkili yönlendirici , birleştirici ve koruyucu unsurudur. Aslında bugünün amacı kadınların haksız çalışma koşullarını, kadın erkek eşitliğini ve kendilerine oy hakkı verilmeyişini protesto ederken yanarak ölen 129 kadın işçinin anısını ve mücadelesini yaşatmaktır. Bu mücadeleyi Türkiye’de devam ettirmek için İYİ Parti kurulmuş ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bu yola başkoymuştur. Bizde İyi Parti Fatsa İlçe Başkanlığı olarak söz veriyoruz ki; Cumhurbaşkanı Meral AKŞENER’in Türkiye’sinde Türk kadını kendini savunmak, zorluklarla boğuşmak zorunda kalmayacaktır” dedi.
Pazar esnafı ziyaretinin ardından Fatsa Devlet Hastanesi’ne bir dizi ziyarette bulunan İYİ Parti teşkilatı, Yeni Doğum Servisinde yatan hastalara çiçek takdim ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
“AKŞENER SEVGİSİ BİZİ MUTLU EDİYOR”
Vatandaşın İYİ Parti’ye olan yoğun ilgisi ve teveccühü bizi ziyadesiyle mutlu ediyor diyen Başkan Burak EROĞLU; “Yaptığımız gezilerde görüyoruz ki. Halkımız Meral AKŞENER’İ benimsemiş ve bağrına basmış. Özellikle kadınlarımızın liderimiz Akşener’e olan sevgisi çok yüksek. Böyle bir tablo bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” diye konuştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde