23 Temmuz 2024

“MAKAM, MEVKİ HIRSIMIZ YOK, HİZMET SEVDAMIZ VAR…”

  • PDF
Fatsa Gıda Maddeleri Odası Başkan adayı Fatih Arslan “Makam, mevki hırsımız yok, hizmet sevdamız var…” dedi.
Gazetemizi ziyareti sırasında çeşitli açıklamalarda bulunan Arslan; “Hiç kimsenin, birilerinin adayı olarak değil, gönlümdeki hizmet sevdası ile aday oldum. Üyelerimizin desteğini ve güvenini kazanarak allah ın izni ile seçileceğime olan inancım sonsuzdur .Göreve geldikten sonra birlik ve beraberlik içinde tüm oda üyelerimize hizmet etme yarışında olacağım. Üyelerimizden gelen bütün talepler için en alt birimden en üst mercilere kadar sorunlarının takipçisi olacağım. Odamızın kapısı ve şahsi telefonum bütün esnaf arkadaşlarıma açık olacaktır.” Dedi.
“En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır” sözünden hareketle bizim desteğimize ihtiyacı olan üyelerimizle beraber herkese elimizi uzatmak en önemli ilkemiz olacaktır diyen Fatih Arslan, “Geçmiş yıllardan günümüze üyelerine en iyi hizmeti verme yarışında olan bu konuda bölgesindeki tüm odalardan farkını ortaya koyarak kendi hizmet binasını ilk alan oda olmanın ayrıcalığını kazanmış olan odamıza, başka alanlarda da ilk olma heyecanları yaşatma yarışımız devam edecektir.
Bu oda’yı diğer odalardan ayrı kılan en önemli değer, birlik ve beraberlik duygusudur. Üyelerinin sağduyulu oluşudur. Kendi odalarının işleyişine, işine dışarıdan gelen müdahalelere fırsat vermemelidir. Odalarının gelecekleriyle ilgili her konuda hiç kimsenin etkisi, tesiri, tehdidi ve dayatmalarına boyun eğmemiştir, eğmeyeceğine olan inancımız ve güvencimiz tamdır.
Hangi mevki ve makamlarda olduklarını unutarak, çeşitli tehditlerle esnaf arkadaşlarımızı etki altına almaya çalışanlara, üyelerimize en iyi cevabı sandıkta vereceklerinin inancını taşıyorum. 
Asla birilerinin adayı olmadım böyle bir yönlendirmeyle bu yola çıkmadım.
Önce Allah’ın izni üye arkadaşlarımızın desteği ile göreve talibiz. Seçildikten sonra bizzat kendim görevimin başında olacağımın sözünü veriyorum.
Ticari faaliyetim bütün vaktimi vaktimi odama ayırabilmem konusunda bir artıdır. Seçim çalışmaları boyunca açıkladığımız bütün projelerimizin arkasındayız ve bunları gerçekleştirebilmek için güven ve taktir sizden hizmet bizden. 11 mart 2018 Pazar günü Fatsa Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan genel kurulumuza bütün üyelerimizi oylarını kullanmak üzere davet ediyorum. Demokratik haklarını kullanarak odalarına sahip çıkmalarını oylarının karar hakkının mevkiisi makamı ne olursa olsun hiç kimsenin etkisi ve tesiri altında kalmadan odalarının menfaatlerini ve geleceğini düşünerek tercihlerini yapmalarını istirham ediyorum. Seçim sonuçlarının odamızın geleceği ile ilgili önemli bir dönüm noktası olacağını bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Geleceğimizin birlik beraberlik ve uyum içinde geçmesi temennilerimle tüm üyelerimize ve bu süreçte yanımızda yer alan herkese sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde