23 Temmuz 2024

ÇAMLIK RESTAURANT’IN YENİ PROJESİ, YAP, İŞLET VE DEVRET MODELİYLE İHALEYE ÇIKIYOR

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan Dolunay Mahallesi Çamlık mesire alanında bulunan Çamlık Restaurant’ı yeni projesi ile yap işlet devret modeliyle 6 Mart Salı günü ihaleye çıkacaklarını açıkladı. 
  Yeni Çamlık Restoran projesinin öncekinden çok daha büyük çok daha nezih bir proje olduğunu belirten Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Dolunay mahallesi Çamlık mesire alanında bulunan Çamlık Restaurant’ı yeni projesi ile yap işlet devret modeliyle ihaleye çıkıyoruz. Kamuoyuna bu konuyu daha önce duyurmuştuk artık nihayet ihalesine çıkıyoruz. 6 Mart Salı günü inşallah bu projenin yeni haliyle daha güzel şekliyle ihalesini yapacağız. Buradan bütün hemşerilerimize duyuruyoruz. Buraya talip olup da 18 yıllığına kiralama yöntemi ile yapıp kendisi işleterek ve bize kira verecek yöntemi ile talip olanları ihale bekliyoruz.” dedi.
Yeni Çamlık Restoran’ın sadece Fatsa’ya değil bütün bölgemize hizmet vereceğini ifade eden Başkan Anlayan, “Piknik alanı içerisinde çok daha güzel yeşil ile bağdaşmış bir proje olacak inşallah. Bu projede hem kapalı hem açık alanlar olacak. Restaurant kafeterya şeklinde tasarladık. Öncekinden çok daha büyük çok daha nezih bir proje oldu. İnşallah bu yapılabildiği takdirde vatandaşlarımız çok daha güzel bir şekilde hizmet almış olacak çünkü insanlarımız Sosyal Yaşam anlamında değişik yerler istiyorlar, talep ediyorlar. Bizde bu talebe ihtiyaca cevap vermek adına bu projeyi hayata geçiriyoruz. Bu projemiz 4 milyon TL artı KDV yaklaşık maliyet olarak hesabını yaptığımız bir proje. Bu projenin aynısına uymak şartıyla bizimde kontrolümüzde üstlenici firma hayata getirecek. Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde