23 Temmuz 2024

“FATSA’NIN DA, TÜRKİYENİN’DE YÜZÜNÜ İYİ PARTİ GÜLDÜRECEK”

  • PDF
İyi Parti Fatsa İlçe Başkanı Burak Eroğlu gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
İyi Parti’nin Fatsa’nın da Türkiye’nin de yüzünü güldürebilecek bir parti olduğunu söyleyen Burak Eroğlu, “Bizde bu heyecan, tecrübe ve vatan sevgisi oldukça her zorluğun üstesinden geleceğimizi düşünüyorum” dedi.
Fatsa ilçe teşkilatının görev dağılımının gerçekleştiğini de sözlerine ekleyen Başkan Burak Eroğlu açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü; “Son yaptığımız Toplantıda ilçe başkanlık divanımızı belirledik. Ben dâhil 13 başkanlık divanı üyemiz var. Onlarla birlikte yakın zamanda bir basın toplantısı düzenleyerek kamuoyuna tanıtım yapacağız. 4 Martta ayrıyeten il kongremiz gerçekleşecek. İl kongremizin de tamamlanmasıyla insanlar bizi daha fazla sahada göreceklerdir” dedi. 
“Üye kayıtlarımız devam ediyor”
İyi Parti olarak vatandaşla sık sık temas kurduklarını belirten Eroğlu; “Çok güzel tepkiler alıyoruz ve bu tepkiler bizlere daha fazla heyecan katıyor. İnsanların beklentilerini boşa çıkarmamaya çalışıyoruz. 17 yıldır siyaset yapıyorum ve ilk kez dışarıdan birinin beni de partinize üye yapın diyerek bu denli istekli olduğuna şahit oluyorum. Partimiz daha kurulmadan önce partide yer almak için talepler oluşuyordu. Şu an itibariyle Fatsa’da üye sayımız beş yüze yaklaştı. Son derece iyi, son derece dinamik, memleketini milletini seven bir ekip olarak yolumuza devam ediyoruz” dedi. 
“ÇÖZÜM İYİ PARTİ’DE”
Bir yandan yapılanmaları sürdürürken diğer yandan da teşkilatların hızla çalıştığını kaydeden Başkan Burak Eroğlu; “Biz şu anda Fatsa’nın eksikliklerini tespit aşamasındayız. Toplantılarımızda neler yapabileceğimizi konuşuyor, ortaya yeni fikirler koyuyoruz. Bir siyasetçi edasıyla biz iktidara gelince şöyle yapacağız, böyle yapacağız değil, realist, hayata geçirilebilen, toplumun isteği ve memleketin ihtiyacına uygun çözümler üretiyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza, zaman ilerledikçe projelerimizi de tek tek açıklayacağımıza kimsenin şüphesi olmasın. Bizde heyecan var, bizde tecrübe var, bizde vatan millet aşkı var, bizde Allah korkusu var. Biz iyi Parti olarak Fatsa’nın da yüzünü güldürebiliriz, Tüm Türkiye’nin de yüzünü güldürebiliriz. Bu amaçla yola çıktık, iktidar için yürüyoruz. Önce memleketi düşünüyoruz” dedi. Haber: Sümeyra ÖZCÜRE 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde