23 Temmuz 2024

AFRİN’DEKİ ASKERLERE DESTEK İÇİN GIDA KERMESİ

  • PDF
Fatsa Belediyesi bayan çalışanları tarafından Afrin’de memleketimizin ve milletimizin huzuru için terör örgütü ile mücadele eden askerlerimize bir nebze olsun destek olmak amacıyla gıda kermesi düzenlendi. Kermese Fatsa halkı büyük ilgi gösterdi.
Gıda kermesinde satışa sunulan yiyeceklerin tamamı belediyede çalışan bayanlar tarafından bizzat yapılarak vatandaşlara sunuldu. Gıda kermesinin açılışında bir konuşma yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Belediye çalışanlarımızın özellikle belediyemizde ki bayan personellerin öncülüğünde yine bir miktarda dışarıdan bayanlarımızın desteğiyle gıda kermesi düzenleniyor. Herkesi buraya davet ediyoruz.” dedi.
“GÖNLÜMÜZÜN ORADA OLDUĞUNU GÖSTERMEK ADINA BU KERMESİ 
DÜZENLİYORUZ” 
Amaçlarının Afrin’de ki askerle gönül köprüsü kurmak olduğunu ifade eden Anlayan, “Ülkemizin her tarafında olduğu gibi bizler de yerimizi ve tarafımızı belli etmek için başta Afrin’de devletimizin ve milletimizin huzur ve güvenliği için mücadele eden güvenlik güçlerimize destek vermek için bu kermesi yapıyoruz. Buradaki amaç oradaki askerlerimize bir maddi yardım değil. Çok şükür Allah'a hamd olsun devletimizin oradaki ve ülkemizin her bir tarafındaki askerlerin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek gücü vardır, bir ihtiyaç da talep etmemektedirler ama bizler yine de gönlümüzün orada olduğumuzu onlarla beraber olduğumuzu aynı davayı güttüğümüzü göstermek adına bu kermese düzenliyoruz dolayısıyla buradan kazanılacak maddi geliri de oraya maddi yardım olarak değil onların sosyal ihtiyaçlarını karşı-layabilecek ayni yardımlarla inşallah onlara destek vereceğiz. Bir kez daha söylemek istiyorum askerlerimizle gönül köprüsü kurmak adına bu kermesi düzenliyoruz inşallah Rabbim bunu bereketli eyler hayırlı eyler. Herkese katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum ve emeği geçen bütün bayanları da kutluyorum.” dedi. 
Belediye başkanı Hüseyin Anlayan yaptığı konuşmanın ardından İlçe Müftüsü Hüseyin Can tarafından yapılan duanın ardından kermesin resmi açılışı gerçekleşti. Gıda kermesinin 2 gün süreceği belirtildi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde