23 Temmuz 2024

KENT RESTORAN HİZMETE GİRDİ

  • PDF
Fatsa Kent Restoran düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.
İlçemiz Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesinde hizmete açılan Kent Restoran’ın açılış törenine Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş, Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, İyi Parti Fatsa İlçe Başkanı Burak Eroğlu, Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk’ün yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Açılış kurdelesini kesen Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tayfun Karataş; “ Yeni açılan işletmemizin Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyor, işletmemize bol kazançlar diliyorum. Fatsa’da böylesine güzel ve modern tesislerin açılması bizleri mutlu ediyor” dedi.
İşetme sahibi Esra Özcan ise; “ Bu gün bu güzel anımızda bizi yalnız bırakmayarak açılışımıza katılan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Öte yandan çiçek göndererek, telefonla arayarak iyi dilek ve temennilerini sunan tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ederim. İşletmemize tüm Fatsa halkımızı davet ediyorum. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti, sağlık ve kalitedir” dedi. Fatsa Yeni Haber gazetesi olarak yeni açılan işletmemize hayırlı olsun diyor, bol bereketli kazançlar temenni ediyoruz. Haber: 
Sümeyra ÖZCÜRE

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde