23 Temmuz 2024

‘MAKAM İÇİN DEĞİL HİZMET İÇİN ADAYIM”

  • PDF
Gıda Maddeleri Odası Başkan Adayı Fatih Arslan gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ile bir süre sohbet eden Arslan, Biz bu göreve makam için değil hizmet için talip olduk dedi. 
Fatsa Gıda Maddeleri Odası Başkan Adayı Fatih Arslan, ziyareti esnasında yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi. Esnaf ve sanatkar demek, ticaret yapan, alan-satan sırf bizim ekonomik faaliyette bulunan insanlar demek değildir diyen Fatih Arslan, “ Bizim kültürümüzde esnaf canını, malını, gerektiğinde anahtarını emanet edebildiği, mahallelerin gönüllü bekçileri, zor günlerimizde ilk çalınacak kapılarımızdır” dedi. 
“HİZMET ETMEK, İÇİN GÖNÜLLERİN ADAYIYIM” 
Fatih Arslan; “Bölgesinde nadide bir odanın üyelerine hizmet etmek, için gönüllerin adayıyım.  2004 yılından bu yana üyesi bulunduğum Fatsa gıda maddeleri ve satıcıları esnaf odası başkanlığına, ticaret hayatımdaki başarı ve tecrübelerime dayanarak kişisel duruşumun çevremdeki insanlarda bıraktığı intibaının vermiş olduğu güven ile beni bu  göreve layık gören gönüllerin başkan adayıyım. Rahmetli başkanımız, bir diğer adıyla kendisine sevenleri tarafından efsane başkan lakabı yakıştıran değerli büyüğümüz kendime örnek aldığım Aydın Bostancıoğlu’nun izinden devam ederek hizmet etmek için adayım. Talip olduğum görevin sorumluluk bilinci ile ilçemiz ve bağlı olduğumuz il sınırları içerisindeki üye sayısı odamızdan daha fazla olan odalardan bile daha güçlü kendi hizmet binasında hizmet eden  bir odanın üyelesi olmaktan gurur duymaktayım” dedi. 
“EN İYİ YATIRIM İNSANA YAPILAN 
YATIRIMDIR”
Hedeflerimiz ve projelerimiz arasında  oda üyelerimizin ihtiyaç sahibi çocuklarına üniversite bursu vermek bulun-maktadır diyen Arslan; “Her geçen gün iş hayatında sayıları artan bayan üyelere yönelik belki de ülkemizde ilk olma özelliği taşıyacak bir projeyi hayata geçirmeyi planlamaktayız. Anne olan üyelerimize okul öncesi yaş grubu çocukları için esnaf kreş projesini ücretsiz kazandırarak işlerine gönül rahatlığıyla gitmelerini ve çalışmalarını hedeflemekteyiz.  Esnaf üyelerimiz arasında çok cüzi miktarlarda bankada oluşturulacak birikimi o ay hangi esnafımızın aciliyetle giderilmesi gereken bir ihtiyacı varsa karşılamayı hedeflemekteyiz. Üyelerimizin iş yerlerinde, evlerinde oluşabilecek her türlü doğal afet, yangın, sel, hırsızlık kendilerinin veya birinci derece yakınlarının SGK güvencesi olmayan sağlık giderlerine katkı sağlanması ve tüm bu durumların resmi olarak belgelenmesi karşılığında Esnaf kumbara projemize ait bankada biriken tutarı zararların giderilmesine katkı sağlamaya kullanacağız” dedi. 
Hangi meslek dalında olursa olsun, üyelerimizin sorunlarına çözüm arama çabalarımız için ilk başvurduğumuz kapıdan, en üst makamlara kadar ulaşma ve  çözüm üretmek gayretinde olacağız diyen Fatih Arslan; “Özellikle pazarcı esnafımıza yönelik kapalı pazaryeri yapılması adına belediyemiz ve tüm yetkililerden çözüm yolları arayarak, ilçemize ve esnafımıza yakışır kapalı pazaryeri sorununu çözmek için gayret göstereceğiz. İlçemizin, ilimizin hatta ülkemizin sorunu olan AVM’lerin bir an önce şehir dışına taşınması için gerekli kanuni düzenlemelerin yapılması için üstümüze düşen görevleri yerine getirerek, küçük esnafımızın korunması adına çalışmalar yürüteceğiz. Kendi esnaf arkadaşlarımızın üyelerimizin korunması adına zincir marketlerin komşuluk düğün bayram ve cenaze gibi birbirimize kenetleyen durumlarda yanımızda olduğu, bu sebeple aynı duyguları paylaştığımız insanların kalkınması için Fatsa’nın parasının Fatsa’da kalmasının mücadelesini sürdüreceğiz. 
Geçmiş yıllarda tv programında AVM zincir marketler ile ilgili yapmış olduğu bir açıklamadan dolayı bu şirketler tarafından başlatılan hukuki işlemlere rağmen, yılmadan mücadele eden rahmetli Aydın Başkanımızın mücadelelerini kaldığı yerden sürdüreceğiz” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde