07 Mayıs 2024

“İlk hedefimiz Organize Sanayi Bölgesinin büyümesi”

  • PDF

kutlama22-5-2013Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından tebrik ziyaretlerini kabul eden Tayfun Karataş, gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser ve yazarımız Ali Zeren ile bir süre sohbet etti.

Yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Karataş yaptığı konuşmada; “Abilerimizden, büyüklerimizden almış olduğumuz bu yükselen çıtayı önümüzdeki dönem, 4 senenin sonunda ekip olarak, iyi bir yerlere taşımış olduğumuz düşünüyorum. Allah izin verirse niyetimiz bu önümüzdeki 4 yılda da daha iyi hizmetleri içinde barındıran, bölgede öne çıkmış, daha fazla görev anlayışını benimseyen, daha da öne çıkacak bir hizmet anlayışını içinde barındıran bir oda olarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Gerçekten farklı alanlarda hizmet vermeyi düşünüyoruz. Arkadaşlarla henüz paylaşmadık ama bugünlerde kafamızda bazı projeler var. Başta Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine olmak üzere daha sonra da bölgeye farklı kulvarlarda hizmet etmeyi hedefliyoruz. Bunun yanında hedeflerimiz arasında, ilk önceliğimiz Organize Sanayinin büyümesi. Konuyla ilgili rapor geldi. Bunu da ilk kez size açıklıyorum. Geçtiğimiz haftalarda bir heyet gelmişti. Heyetin raporu da organize sanayi bölge müdürlüğüne geldi. Önümüzdeki hafta değerlendirilerek, raporda eksik görülen yerlerin toparlanıp, tekrar bakanlığa gönderilerek sürecin hızlandırılması için ve bu süreci tamamlamak için uğraşıyoruz. Dolayısıyla ilk hedefimiz organize sanayi bölgesini büyütmek. Daha sonra toptancılar sitesi ile ilgili belediyede küçük bir imar değişikliği yapıldı. Bunun bir an önce bölgeye kazandırılması için çaba sarf edeceğiz. Küçük sanayi sitesinin yanında yaklaşık 20 dönüm bir arazi üzerinde kurulacak bu site. Hemen onun yanı başında bir yer daha var. Oraya da galericiler sitesi başlayacak.

Hizmet binamızı bu yıl sonunda ya da önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde hizmete açarak, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nın çok değerli üyelerini o çok değerli binaya kavuşturmuş olacağız. Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası bundan önce de ilkleri yapmıştır. Bizden önceki büyüklerimiz de Fatsa’da birçok şeyin ilkinin temelini atmıştır. Fatsa Ticaret odası yalnızca Fatsa’da değil, Karadeniz bölgesinde ilkleri yapmaya devam eden bir oda olacaktır. Yeni seçilen çok değerli 35 arkadaşımızı bu göreve seçme teveccühünü gösteren üyelerimize çok teşekkür ediyoruz. Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyesi olmanın haklı mutluluğunu onlara yaşatmayı hedefliyoruz. İnşallah Allah yüzümüzü kara çıkartmaz. Bu seçimin başta üyelerimiz, sonra da ilçemize hayırlı uğurlu olmasını Cenabı Hak’tan diliyorum.” dedi.kutlama-22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde