23 Temmuz 2024

MHP’DE BAŞKANLARIN İSRİŞARE TOPLANTISI

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye’deki tüm il ve ilçe başkanları ile Antalya’da istişare toplantısında bir araya geldi.
Ülkemizin büyük bir terör tehdidi altında olduğu ve kahraman ordumuzun teröristler ile yaptığı destansı mücadelenin yaşandığı bir süreçte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin Türkiye’deki tüm il ve ilçe başkanlarını Antalya’da 9-10-11 Şubat tarihleri arası 3 günlüğüne kampa çağırdı. 
Sueno Otel’de gerçekleşen kamp programında başkanlara partinin izlediği siyaset çizgisi ve ülkenin yaşadığı bu zorlu süreçte neden devletin yanında olduğu anlatılarak 2019’da yapılacak seçimler için yol haritası konularında geniş bilgiler verildi.
Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Teşkilatları da toplantıda tam kadro hazır bulundu. İl Başkanlığı ve 19 ilçenin ilçe başkanları hep birlikte hareket ederek, Ordu ilinde MHP’nin gücünü ve azmini yansıtarak ilimizi en güzel bir şekilde temsil etti.
Toplantı içeriği itibari ile çok önemli olmasının yanı sıra, yapıldığı tarih itibari ile de ayrı bir anlam ifade ediyor. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 49. yıl dönümüne denk getirilen kamp sürecinde, partililer ayrıca manevi anlamda da doygunluğa ulaştı. Cumhuriyetçi Köylü Millet Partisi'nin (CKMP) Adana'da 9 Şubat 1969 tarihlerinde gerçekleştirdiği olağanüstü kongrede aldığı kararla, adını “Milliyetçi Hareket Partisi” ve amblemini de 'üç hilal' olarak belirlemiş, Türkiye siyaset arenasında bu isimle resmen yerini almıştı. 
O günden bu yana nice mücadeleler ve badirelerle karşı karşıya kalan Milliyetçi Hareket Partisi, Bu günkü lideri Dr. Devlet Bahçeli önderliğinde dimdik ve ilk günkü azminden ve vatan millet sevgisinden zerre şaşmadan Ülkemizin temelini oluşturan en önemli unsur olmaya devam ediyor.
Manevi atmosferin dolu dolu yaşandığı Antalya kampından görüşlerini bildiren MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, İl Başkanımız ve diğer tüm ilçe başkanlarımız ile birlikte el ele omuz omuza Ordu ilimizi en güzel bir şekilde temsil etmiş olmanın gururunu yaşıyoruz diyerek sözlerine şöyle devam etti.
Liderimiz, Türkmen Beyimiz Sayın Devlet Bahçeli öyle bir günde bizleri topladı ki, hem partimizin kuruluş yıl dönümü olması dolayısıyla, hem de ülkemizin içerisinde bulunduğu sıkıntılı durum itibari ile de önemli ve anlamlı bir toplantı oldu. Manevi anlamda duygusal anlar yaşadık. Geçmişe dönük bilgilerimizi tazeledik. 
Daha da önemlisi önümüzdeki kritik süreçte partimizin yol haritası, uygulanacak politikalar hususunda önemli bilgilerle donatıldık dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde