23 Temmuz 2024

Nimet Koç güven tazeledi

  • PDF
Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Fatsa Şubesi 17. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Nimet Koç, güven tazeledi.
Dernek binasında gerçekleştirilen ve tek liste halinde gidilen seçimde Başkan Koç, yeniden başkan seçildi. Koç, dermek olarak sürdürdükleri çalışmaların bundan sonra da kesintisiz olarak devam edeceğini kaydetti.
İnsan onurunu kırmadan, ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere yardım etmenın onuurnu ve gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Nimet Koç yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ yıllardır bir çok ihtiyaç sahibi ailemize ulaştık, yüzlerce öğrencinin eğitimini tamamlamasında köprü görevi gördük. Biz kocaman yürekli bir ekibiz. Bu gün 17. Olağan Genel Kurulumumuzda bu salonu dolduran siz gönül dostlarımıza ve yıllardır desteklerinie sirgemeyen çok değerli bağışçılarımıza yönetim kurulum ve üyelerimiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. aramızda yıllardır, bıkmadan usanmadan dernek çalışmalarına katılan çok değerli üyelerimiz var. Onlara da teşekkürlerimi sunuyorum. çalışmalarımız birlik ve beraberlik içerisinde devam edecektir” dedi. 
Başkan Nimet Koç’un yönetim kurulu ise şu isimlerden oluşuyor: Tülin Ömeroğlu, Safiye Yüksel, Nalan Koç, Asiye Sukas, Nadide Aydın, Bedriye Sarıhan, Yeşim Torluoğlu ve Dudu Özmaden.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde