06 Mayıs 2024

Hükümet Konağı Önü Yenileme Projesi’nin İmza Protokolü Yapıldı

  • PDF

imza22-5-2013Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca ve Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Kaymakamlıkta Hükümet Konağı önü yenileme Projesi’nin imza protokolünü gerçekleştirdiler.

Kamuoyuyla daha önce paylaştığımız projelerimizin arasında olan hükümet konağı önü meydan projesiydi bununla ilgili son aşamaya geldiklerinin altını çizen Başkan Anlayan;” Burada Hükümet Konağımızın önünü tamamen sıfırdan yapıyoruz.7 dönüm üzerinde bir meydan çıkıyor. Hükümet Konağının önündeki özel mülkiyeti de kaldırarak Hükümet Konağını asfaltla denizle buluşturuyoruz da diyebiliriz. Kaymakamlıkla birlikte çalışacağız dolayısı ile iki kurumun ortaklaşa işbirliği içinde gerçekleştireceği bir projedir. Bu sebeple Kaymakamlığımızda resmi imza protokolü gerçekleştirdik. Artık projemizin resmi işlemleri bitti. Önümüzdeki haftadan sonra inşallah ihalemize çıkacağız. İnşallah bu yazın bu meydanı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Ben bizlerden desteğini esirgemeyen ve projenin hayata geçmesinde büyük rolü olan Sayın İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin’e çok teşekkür ediyorum. Fatsa’mız için hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Hükümet Konağı önü için yaklaşık 30 yıldır süren bir Kamulaştırma problemi olduğunu dile getiren Kaymakam Bekir Atmaca ise; ”Hükümet Konağımızın önünde bu problem, eski İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin’in destekleriyle ve Belediye Başkanımızın girişimleriyle de Kaymakamlığımız ile birlikte ortaklaşa olarak bu problem kamulaştırma işinin bitirilmesiyle çözüldü. Bundan sonra yapacağımız iş Hükümet konağının ilçemize yakışır bir meydana kavuşması. Ben bugünkü sürecin başladığından buyana desteklerini esirgemeyen ödenek konusunda bize destek olan eski İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin’e ve Belediye Başkanımız Hüseyin Anlayan’a çok teşekkür ediyorum. İnşallah hayırlı uğurlu olur” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde