23 Temmuz 2024

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

  • PDF
 Fatsa Belediyesi ile Hizmet-iş Sendikası arasında kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Fatsa Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşen toplu iş sözleşmesi imza törenine Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu, Hizmet İş Sendikası Ordu Şube Başkanı Nevzat Acu, Şube Sekreteri Güner İyigün’ de hazır bulundular.
 Yapılan toplu iş sözleşmesi ile alakalı kısa bir açıklama yapan Hizmet İş Sendikası Ordu Şube Başkanı  Nevzat Acu, “Hizmet İş Sendikası olarak bugün Fatsa Belediyesi’nde kadrolu çalışan işçilerimizi kapsayan toplu iş sözleşmesi yaptık, çalışan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 
Cenabı Allah tekrarını nasip etmesini temenni ediyorum. Arkadaşlarımıza meslek hayatlarında başarılar diliyorum. Fatsa Belediye Başkanımızın sözleşme ile ilgili göstermiş olduğu teveccühünden dolayı da özellikle teşekkür ediyorum. Fatsa Belediyesi’nde kadrolu çalışan işçilerimizi kapsayan 2 yıllık sözleşme yaptık, tekrardan arkadaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.
HABER MERKEZİ
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde