06 Mayıs 2024

Rahmi Yangın Üniversite Öğrencilerini Konuk Etti

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/üniv22-5-2013.jpg
There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/images/stories/üni22-5-2013.jpg

üniv22-5-2013Muhsin YILMAZ

Fatsalı iş adamı Rahmi Yangın teknik gezi amaçlı Karadeniz turuna çıkan Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğrencilerini konuk etti.
Rahmi Yangın üniversite öğrencilerini Dolunay Otel’de ağırladı. Karadeniz turu ile ilgili bilgi veren Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Levent Başerer, “Öğrencilerimize teknik gezi yapıyoruz. Teknik gezimizin amacı farklı bölgelerde çeşitli kurum ve kuruluşları gezerek orada yapılan araştırmalar ve uygulamalar hakkında bilgi almak ilk durağımız Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi oldu daha sonra biz Samsun’a uğrayıp Fatsa’ya ulaştıktık. Buradan Ordu, Giresun Trabzon istikametine devam ediyoruz. Bu bölgedeki araştırmalarımızı ve gezimizi tamamladıktan sonra geri dönerek Ünye’den Tokat istikametine oradan da Isparta’ya geri döneceğiz” dedi.
Beni Hatırlayacaklar
Üniversite öğrencilerini konuk etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Fatsalı iş adamı Rahmi Yangın ise, “Bu öğrencileri İzmir’deki çok samimi bir aile dostumun kızı bu grupta olduğu için ağırladım. Öğrencileri ağırlamaktan dolayı gururluyum. Bu öğrenciler belki yarının Başbakanı veya başka bir bürokratı olacak. O zaman belki beni hatırlarlar” şeklinde konuştu.üni22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde