23 Temmuz 2024

EROĞLU: “İYİ PARTİ FATSA’DA ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR”

  • PDF
İyi Parti Fatsa İlçe Başkan Adayı Burak Eroğlu, partisinin kongre süreci hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu.
Her geçen gün çığ gibi büyüyen bir siyasi oluşumla iktidar yolunda yürüdüklerini belirten Burak Eroğlu, yoğun bir üye kayıt dönemi geçirdiklerini ifade etti.
Allah izin verirse tüm beklentileri karşılamak üzere iktidar yolunda geliyoruz diyen Eroğlu; “Biz siyasi ve etnik ayrımların hiç birini kabul etmiyoruz. Biz Türkiye Cumhuriyetini merkez kabul eden bir merkez partisiyiz. En büyük hedefimizde tüm milleti yumruk gibi bir arada tutabilmeyi sağlamaktır. Bu ülkeye olan bir borcumuzdur” dedi. 
“BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR”
11 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan kongre ile ilgili de bilgiler veren Eroğlu; “İyi Parti bir ay önce Şakir Cemal Uygun’un kurucu başkanlığında Fatsa’da yönetimini oluşturmuştu. 11 Şubat’ta partimiz kongreye gidiyor. Bu kongrede Şakir Başkanımız aday olmayacağını açıkladı. Yönetim kurulumuz ve partililerimizin teveccühü ile şahsım başkan adayı gösterilmiştir. Bu demokratik bir yarıştır. Aday olmak isteyen arkadaşlarımız liste oluşturabilirler. 11 Şubat 2018 tarihince Saat: 14.00’da Cem Düğün Salonunda gerçekleşecek 1. Olağan kongremizde İyi Parti Fatsa İlçe Başkanı Adayıyım. Tüm Fatsalıları, Tüm Orduluları ve partimizin gönül dostlarını davet ediyorum” dedi. 
“EN BÜYÜK HEDEFİMİZ…” 
Kongrenin ardından çalışmalara hız kazandıracaklarını ifade eden Eroğlu; “Kongrenin ardından İyi Parti’yi ve Türkiye’yi bekleyen iki büyük seçim var. Birincisi mahalli idareler seçimi, ikincisi de Cumhurbaşkanlığı seçimidir. Mahalli idareler seçimindeki amacımız diğer partilerde de olduğu gibi Fatsa Belediyesi Başkanlık seçimlerini kazanmak, Cumhur-başkanlığı seçimlerinde ise liderimiz Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapıp mecliste var olmaktır. Bunlar bizim siyasi hedeflerimizdir. Bunun dışında en önemlisi sosyal hedeflerimiz de var. Ülkede bir bölünmüşlük ve kırılmışlık görüyoruz. Bölünmeyi ve birlikte hareket edememeyi kabul edemiyoruz. Bu durumu ortadan kaldırmak için harekete geçtik. Asıl hedefimiz budur. Biz siyasi ve etnik ayrımların hiç birini kabul etmiyoruz. Biz Türkiye Cumhuriyetini merkez kabul eden bir merkez partisiyiz. En büyük hedefimiz tüm milleti yumruk gibi bir arada tutabilmeyi sağlamaktır. Bu ülkeye olan sosyal hedefimiz ve borcumuzdur” dedi.  
“BU ÇIĞ BİBİ BÜYÜYEN BİR SİYASİ OLUŞUMUN SAĞLAM TEMELLERİNİN GÖSTERGESİDİR” 
Burak Eroğlu; “Daha önde Doğruyol Demokrat Partinin uzun süre Fatsa İlçe Başkanlığını yaptım. Daha sonra Milliyetçi Hareket Partisinin Belediye Meclis Üyeliği görevini yaptım. Bu iki partide de uzun süre canla başla çalıştım, görevlerimi yerine getirdim. Her zaman kalbimle siyasette var oldum. Bu çalışmalarım sırasınca, hiç kimse gelip de bizi partiye üye et demedi. Üyelikler bizim girişimlerimiz doğrultu-sunda gerçekleşiyordu. Fakat İyi Parti’de Parti kurulmadan önce, parti kurulduktan sonra çok yoğun bir üyelik talebiyle karşı karşıya kaldık. Partinin daha adı bile belli değilken, üye olmak için bekleyen insanlar vardı. Bu çığ bibi büyüyen bir siyasi oluşumun sağlam temellerinin göstergesidir. İnsanlarımız hali hazırdaki kötü gidişata son vermek istiyorlar. Kavga ve üslupsuz hitap seviyelerini duymak istemiyorlar. Allah izin verirse tüm beklentileri karşılamak üzere iktidar yolunda geliyoruz. Ahlakımızı bozmadan, hükümet olmaya geliyoruz. Partimizin kapıları herkese sonuna kadar açıktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi. 
Haber: Sümeyra Özcüre

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde