06 Mayıs 2024

Ticaret Borsası Kadrosu Şekillendi

  • PDF

kutlama22-5-2013Muhsin YILMAZ

Fatsa Ticaret Borsası organ seçimlerinin son ayağı olan yönetim kurulu başkanı, yönetim kurulu üyeleri, TOBB delegesi ve Disiplin Kurulu üyeleri yargı gözetiminde gerçekleşen seçimle yapıldı.
Meclis üyeleri kendi aralarında yargı gözetemi olmaksızın Meclis Başkanı, Meclis Başkan Yardımcılarını ve Meclis Katip üye seçimini yaptılar.
Yönetim Kurulu Başkanı Ali Feyzi olurken, Yönetim Kurulu üyeliklerine Murat Kıran, Hicabi Buladı, Süleyman Keskin, Mehmet Hulusi Yerebasmaz seçildiler.
TOBB Delegeliğine Mehmet Hulusi Yerebasmaz, Meclis Başkanlığına Hüseyin Aydın, Meclis Başkan Yardımcılıklarına Mahmut Memiş, Bilal Udül,Meclis Katip Üyeliğine ise Necmi Duman seçildiler. Yapılan seçimlerin kesinleşmesinden sonra Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları seçimi yapılacak. Yapılan bu seçimlerin ardından bütün arkadaşları ile makam odasında bir araya gelen Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi, “Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ben burada çok güzel bir tablo görüyorum. Bu kadro 4 yılda çok güzel işlere imza atacak” dedi.kutlama-22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde