23 Temmuz 2024

FATSA İYİ PARTİ’DE KONGRE TAKVİMİ NETLEŞTİ

  • PDF
İYİ Parti Fatsa İlçe Teşkilatı’nda kongre takvimi netleşti. 
1. Olağan Kongre 11 Şubat 2018 Pazar günü Saat: 14.00’da Cem Düğün Salonunda gerçekleştirilecek.
Delegelerin oy kullanacağı 1. olağan kongrenin hazırlıkları hızla devam ederken; İYİ Parti Fatsa Kurucu İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun Kurucu Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği son toplantıda tekrardan başkan adayı olmayacağını bildirdi. 
İYİ Parti Belediye Meclis Üyesi Burak EROĞLU ise yönetim kurulu üyesi birçok kişinin isteği ve desteğini de alarak önümüzdeki kongrede başkan adayı olacağını ifade etti.
“BÖYLE BİR KADROYLA ÇALIŞMAK BENİM İÇİN ONURDUR”
Kurucu İlçe Başkanlığı görevinin kendisine tevdi edildiğini ve bu görevi layıkıyla gerçekleştirdiğini ifade eden Uygun; “Kurucu ilçe başkanlığı şahsıma tevdi edildi ve bende bu görevimi toplumun her kesiminden güzel insanları bir araya getirerek İYİ Parti Fatsa İlçe Teşkilatını kurmuş oldum. Önümüzde ki kongrede daha öncede belirttiğim üzere başkan adayı olmayacağım. Fakat bundan sonraki süreçte partime olan desteğim her türlü devam edecek. Böyle güzel, heyecanlı bir kadroyla çalışmak benim için bir gurur ve onur olmuştur. Bundan sonraki süreçte de Fatsa’da iyi işler yapmaya hep birlikte devam edeceğiz ”dedi.
“BU DEMOKRATİK BİR YARIŞTIR”
11 Şubat’ta yapacağımız kongrede 66 kişilik kurucu yönetim kurulu üyelerimizin her birinin başkan adayı olma hakkı vardır diyen Şakir Cemal Uygun; “Bu bir demokratik yarıştır. Herkesin başkan adayı olma ve listesini oluşturarak seçime girme hakkı vardır. Bu bir bayrak yarışıdır. Bu bayrağı kim daha ileri taşıyacağına inanıyor ve güveniyorsa gelsin buyursun” dedi.
BURAK EROĞLU BAŞKAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI
İYİ Parti Fatsa Belediye Meclis Üyesi Burak EROĞLU 11 Şubat’ta yapılacak olan 1. Olağan Kongre’de partililerin isteği ve desteği sonucunda başkan adayı olacağını açıkladı.
Son gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında başkan adaylığını deklare eden Burak Eroğlu; “Bu bir bayrak yarışıdır. Bende bu bayrağı daha ileri taşımak için arkadaşlarımın isteği doğrultusunda başkan adaylığımı açıklıyorum. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’inde ifade ettiği gibi bu parti cesurların partisidir. Bizde cesur yürekler olarak elimizi taşın altına koyup ekibimizle birlikte bu bayrağı daha ileriye taşıyacağımıza inanıyorum” dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde