23 Temmuz 2024

FATSA BELEDİYESPOR: 2 – YENİ AMASYASPOR: 2

  • PDF
Fatsa Belediyespor kendi saha ve seyirci önünde rakibi Yeni Amasyaspor ile 2-2 berabere kalarak hem namağlupluğunu hem de liderliğini sürdürdü.
 
Fatsa Şehir stadında karşılaşan ve ligin kaderini belirleyecek maçta ilk golü Yeni Amasyaspor buldu. Maçın ilk yarısı 1-0 Amasyaspor üstünlüğü ile biterken ikinci yarı tam desteği alan Fatsa Belediyespor golcüsü Babacar’ın kafa golüyle durumu 1-1 yaptı. Maçın 84. dakikasında Amasyaspor penaltı atışı kazandı. Golcü oyuncusu Kahe penaltıyı gole çevirdi ve 2-1 takımını öne geçirdi. Penaltıdan golünden sonra çabuk toparlanan Fatsa Belediyespor golcüsü Babacar’ın müthiş şutu ile bitime 2 dakika kala beraberliği getirdi. Uzatma dakikalarında da gol olmayınca maç 2-2 sona erdi. 
Fatsa Belediyepor’un maçını Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, başkan yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu, STK Temsilcileri, siyasi parti başkanları ve yaklaşık 7 bin taraftar takip etti.
Son Güncelleme: Çarşamba, 17 Ocak 2018 08:07

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde