23 Temmuz 2024

BAŞKAN HÜSEYİN ANLAYAN GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

  • PDF

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa’da yayın yapan görsel ve yazılı medya temsilcileri ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir araya geldi. 

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa’da yayın yapan görsel ve yazılı medya temsilcileri ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle bir araya geldi. 
  Fatsa Belediyesi Spor Kompleksinde gerçekleşen yemeğe Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu’da katıldı. Akşam yemeğinin ardından Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu medya temsilcileri ile bol bol sohbet etme imkanı buldular. 
  Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe bir gün gecikmeli de olsa Fatsa’da görev yapan gazetecilerle bir araya geldiklerini belirterek, “Tüm basın çalışanlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum,  tebrik ediyorum. Bizler siyasetçiyiz, gazeteciler bizlerin mesai arkadaşları. Gazetecilik zor meşakkatli bir iş kendilerine kolaylıklar diliyorum. Doğru düzgün tarafsız dürüst, insanların ilgisini çekebilecek haberler yapmalarını diliyorum. Fatsa'daki gazeteci arkadaşlarımızın hepsi bizim kardeşlerimiz hepsine çok teşekkür ediyoruz. Bu akşam bizimle birlikte oldukları için tekrar günlerini kutluyorum. İnşallah bir dahaki yıl 10 Ocak çalışan gazeteciler gününde yeniden buluşmak üzere.
 
“KAMERA ÖNÜNDE 
OLMAK ZOR”
Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Aktepe sizin gözünüzle gazetecilik yapılabilecek bir meslek mi, tavsiye eder misiniz sorusuna ise, “Kendi adıma söyleyeyim ben yapmazdım yani yapılabilecek bir meslek değil. Sohbet sırasında arkadaşlara sordum. Dedim ki hep kameranın arkasındasınız, bu akşam öndesiniz nasıl bir duygu diye, biz bilmiyoruz öyle bir duygu dediler. Gerçekten makinenin arkasında olmak yazan tarafta olmak anlatan tarafta olmak zor. Bu işin bir belki doğrusu yok herkes kendi görüşlerini mecburen söylüyor. Biraz zor bir meslek şu anlamda zor kimseye yaranamazsınız. Siyasette biraz buna benziyor. Kimseye yaranamazsın, herkes sizi sevmez, seveni vardır sevmeyeni vardır. Gazetecilerde böyle, onların yapmış olduğu haberden mutlu olan da vardır mutlu olmayan de vardır ama yapılması gereken bir iş yapan arkadaşları da teşekkür ediyorum.” diye konuştu. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde