23 Temmuz 2024

“EĞİTİM BURSLARINA ÖNEM VERİYORUZ”

  • PDF

        Fatsa Yardım Sevenler Derneği dernek binasında düzenlemiş olduğu yemek organizasyonunda, Fatsa’da faaliyet gösteren basın mensuplarıyla bir araya geldi. 

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlatan Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç ve yönetim kurulu üyeleri, çeşitli istişarelerde de bulundu.
Dernek faaliyetleriyle ilgili gazetecilere bilgi veren Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç, dernek olarak dış illerde okuyan 55 öğrenciye burs verdiklerini söyledi.
10 Şubat tarihinde kongre yapacaklarını söyleyen Nimet Koç, “ Dernek bünyemizde 230 üyemiz var. 10 Şubat tarihinde kongremiz olacak. Kongremizi tamamladıktan sonra faaliyetlerimizi hızlandıracağız. Her geçen yıl burs verdiğimiz öğrenci sayımızı artırıyoruz. 55 öğrenciye burs veriyoruz ve öğrenci bursları derneğimizin önem verdiği bir konudur. Biliyoruz ki toplumların gelişmesi eğitimden geçer. Bir çocuk eğitmek, bir çocuğun eğitimine katkı sağlamak toplumun bütününe katkı sağlamak demektir. Gönlümüz istiyor ki maddi yetersizlikleri nedeniyle, hiçbir başarılı öğrencimiz eğitim hayatını yarıda bırakmak zorunda kalmasın. Bizler öğrencilerimizin her zaman yanında olmaya çalışacağız. Derneğimiz bağışlarla hayatını devam ettiriyor. Bunun için de değerli bağışçılarımızın katkılarına ihtiyacımız var.  İhtiyaç sahibi ailelere imkânlarımız doğrul-tusunda halk günleri düzenleyerek yardımcı oluyoruz. Bununla birlikte dernek bünyemizde hazırladığımız ev yapımı ürünleri satıyor ve burs yardımlarında bulunuyoruz. En temel ilkemiz yaptığımız yardımları insan onurunu kırmadan gizlilik çerçevesinde yapmaktır.  ”dedi. 
Basın mensupları bizler için her zaman önemli ve değerli olmuştur diyen Nimet Koç; “ Derneğimizin faaliyetlerinin duyurul-masında basının katkıları oldukça büyüktür. Kamuoyu ve bizler arasında bir köprü görevi görüyorsunuz. 
Faaliyetlerimiz ne kadar duyulursa, bağışçılarımız o kadar artıyor. Bu nedenle sizlere minnettarız. Bazı zamanlarda ise yardıma muhtaç insanlarımıza sizin vesilenizle ulaşıyor, bilgi sahibi oluyoruz. 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyor ve çalışma hayatınızda başarılar diliyorum” dedi. Haber: Sümeyra Özcüre 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde