06 Mayıs 2024

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat: "İş Adamlarımızı Doğu Ve Güneydoğu'ya Bekliyoruz"

  • PDF

hamarat22-5-2013AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, "İş adamlarımızı Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Fatsa'ya gelen Milletvekili Mustafa Hamarat'ın, ziyaretinin ilk durağı Fatsa Devlet Hastanesi oldu. Bir süre önce babası vefat eden Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Davut Erişmiş'e başsağlığı ziyaretinde bulunan Hamarat, buradan Fatsa Ticaret Borsa'sı geçti. Borsa başkanlığına seçilen Ali Feyzi ve Yönetim Kurulu üyelerini tebrik eden Hamarat, fındığa ve fındığa alternatif olan ürünlerde desteklemelerinin süreceğini belirtti. Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Artık hükümet ile üretici arasında mekik dokuyacağız. Siz içimizden birisiniz, size derdimizi anlatabiliriz" dedi.
Fatsa Ticaret Odası'nı da ziyaret eden AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, burada yönetim kurulu tarafından karşılandı. Başkanlığa yeniden seçilen FATSO Başkanı Tayfun Karataş'a ve yönetimine başarılar dileyen Hamarat, "Fatsalı iş adamlarımızın Doğu ve Güneydoğu'ya yatırım yapmalarını bekliyoruz. Bu çözüm sürecin de olumlu katkı sağlayacaktır" şeklinde konuştu.
FATSO Başkanı Tayfun Karataş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Fatsalı sanayici ve iş adamlarımızın beklentileri noktasında yalnız olmadıklarını bir kez daha fark ettirdiniz" ifadelerini kullandı.hamarat-22-5-2013hamarat 22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde