23 Temmuz 2024

CHP’Lİ KADINLAR KAYNAŞMA ETKİNLİĞİNDE BULUŞTULAR

  • PDF
CHP Fatsa İlçe Kadın Kolları tanışma ve kaynaşma etkinliğinde buluştular.
CHP Kadın Kolları Başkanı Hale Akar Cevahir,” Kadınlar olarak siyasette her zaman var olacağız ve Fatsa’ya hizmet edeceğiz. Bu günde kadın kolları olarak kaynaşma ve tanışma etkinliğinde bir araya geldik. Toplantılarımız ve çalışmalarımız devam edecektir. Yerel seçimlerde istediğimiz sonucu elde etmek adına var gücümüzle çalışmaya, vatandaşlarımızı dinlemeye ve derdimizi anlatmaya devam edeceğiz.” dedi. 
Gerçekleşen etkinlikte konuşan CHP Fatsa ilçe Başkanı Onur Çam, “Yerel seçimler için çalışmalarımıza başladık. Hedefimiz bu seçimlerde başarılı olmaktır. Yerel seçimleri çok önemsiyoruz. CHP hep halkın partisi olmuştur, olmaya da devam edecektir. Tüm sorumluluğumuzu üzerimize aldık ve başarı için kadınlarımızın çalışmalarını çok önemsiyoruz. Her yerde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız. Sorunları dinlemeye devam edeceğiz ve çözümün Cumhuriyet Halk Partisinde olduğunu söyleyeceğiz. 
Sorunlarında, çözümlerinde farkındayız. Yaptığımız temaslar doğrultusunda halkın teveccühünü kazandığımızı görüyoruz. Yerel seçimler de başarı sağlayacağımızdan eminiz” diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde