23 Temmuz 2024

İYİ PARTİ FATSA BASINI İLE BULUŞTU

  • PDF
İyi Parti Fatsa İlçe Başkanlığı 10 Ocak Çalışan gazeteciler günü nedeniyle Fatsa basını ile biraya geldi. 
Safir Otel’de düzenlenen programa Fatsa basınının yanı sıra İyi Parti Ordu İl Başkanı Tevfik Karabulut , İyi Parti Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun ve parti yöneticileri katıldı. 
Fatsa basının çalışmalarını tebrik ederek sözlerine başlayan İyi Parti Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun, “Yeni kurulan pir partiyiz ve siyasette tecrübeli isimlerle yolumuza devam ediyoruz. Hedefimiz iktidar olmak ve memleketimize hizmet etmektir. Basın çalışanlarının zor ve meşakkatli bir işi yaptığını biliyoruz. "Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır. Bu anlamda kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak demokrasinin korunması için önemli bir görev üstlenmektedir. Aydınlatıcı ve yol gösterici işleviyle basın, sivil toplumun dinamizmini beslemekte, demokrasinin sağlıklı şekilde işlemesinde ve güçlenmesinde önemli rol üstlenmektedir. Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi. 
Ordu İl Başkanı Tevfik Karabulut ise yaptığı konuşmada, “Büyük bir ilgi var partimize. Parti binamızın açılışında bu durum kendini belli etti. Gerçekten yoğun ve kendi imkânları ile Ordu’ya gelen insanların umudunun Meral Akşener’de olduğunu görmek bizleri son derece mutlu etti. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Türkiye’de barışın olduğu bir siyasi dönemi başlatmak istiyoruz. Basın çalışanlarımızın bu özel gününü kutluyorum” diye konuştu. 
Program sonrası İyi Parti Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal Uygun gazetecilerin fotoğrafı çekmesi ile kahvaltı programı son buldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde