06 Mayıs 2024

Kamil Koç 27 Mayıs’ta Fatsa’dan Start Veriyor

  • PDF

kamil22-5-2013Muhsin YILMAZ

Türkiye’nin sayılı yolcu taşıma firmalarından biri olan Kamil Koç firması 27 Mayıs 2013 tarihinden itibaren Fatsa Otogarından da yolcu taşımacılığına start veriyor.
Kamil Koç Firması Fatsa Yazıhanesi İşletmecisi Yılmaz Karataş, Giresun, Ordu ve Fatsa’dan bu ayın 27’sinden itibaren seferlere başlayacaklarını belirterek, “Bölgemize yeni hizmet anlayışı ile hizmet sunacağız. Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Giresun ve Ordu yazıhanelerimizi bitirdik. Fatsa’daki yazıhanemizi de kısa zamanda hazır halinde getirip hizmete başlayacağız” dedi.

“16 Noktaya Hizmet Vereceğiz”
Sorumlu oldukları bölgeden yolcu taşıyacakları yerleri de belirten Yılmaz Karataş, “İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Alanya, Konya, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Zonguldak ve Ereğli yörelerine yolcu taşımacılığı yapacağız. VARAN ile 6 senelik hizmet çalışmamız oldu. Şimdi bir tercih yaptık. Daha geniş bir alanda hizmet vermek istedik. Kamil Koç ile aşağı yukarı 16 noktaya hizmet vereceğiz. Kamil Koç firması Türkiye’de sayılı firmalar arasında en ön sırada yer alıyor. 2012 yılı yolcu taşıma adeti 12 milyon 500 bin kişi. Bu seneki 15 milyon hedefine ulaşmak istiyor. Büyük bir filosu ve iyi bir hizmet kalitesi var. Biz de bu iyi hizmeti bölgemize sunmaya çalışacağız” diye konuştu.kamil-22-5-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde